Home » Onderwijs van Morgen Live! – Van werkdruk naar werkgeluk

Onderwijs van Morgen Live! – Van werkdruk naar werkgeluk

Onderwijs van Morgen Live!

Maart 2023

Van werkdruk
naar werkgeluk

Dit event is voorbij, maar je kunt het wel terugkijken


Onderwijs van Morgen Live!

Onderwijs van morgen organiseert regelmatig interessante events. Kijk het Onderwijs van Morgen Live! 2023 met als thema ‘Van werkdruk naar werkgeluk’ terug.

Van werkdruk naar werkgeluk

Bekijk alle sessies terug.

De Gelukkige School – door Anke Appel-den Boer

Wanneer je als school in geluk en persoonlijk leiderschap investeert, werk je automatisch aan aantrekkelijk werkgeverschap. Het effect van De Gelukkige School straalt niet alleen op leerlingen af, maar ook op de leerkrachten, directie en de ouders.

Bekijk

Belang van een Grej – door Micael Hermansson

Een Grej heeft alles te maken met kinderen nieuwsgierig én betrokken maken middels een raadsel. Micael Hermansson, de bedenker van Grej of the day vertelt je alles over deze methodiek.

Bekijk

Klassewerkplek – door Paul Baan

Wat je aandacht geeft, dat groeit. Als we méér aandacht geven aan het welbevinden van de leerkracht, groeien die leerkrachten. Niet alleen in hun rol als schoolleider, maar ook in aantal.

Bekijk

Aftermovie

‘Inspirerend’, ‘verhelderend’ en ‘verbindend’. Zomaar een greep uit de woorden die deelnemers van Onderwijs van Morgen Live! voor ons achterlieten over dit event. 

Graag tot volgend jaar!

Laatste onderwijsnieuws

Een kind dat vermoeid op zijn bureau ligt met een bordje Help!

Lied van de maand: Ik heb het zo druk!

Even lekker klagen: we hebben het zo druk! Hier vind je een liedtekst, een ingezongen lied, een karaokeversie en tips voor je les.

Bekijk
Een klas vol jongens in een oude jongensschool

Luistertip: De Jongensschool

In de documentaire De jongensschool onderzoekt Jan Maarten Deurvorst zijn herinneringen aan een van de laatste jongensscholen.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.