Home » Belang van een Grej – door Micael Hermansson

Belang van een Grej – door Micael Hermansson

Een Grej heeft alles te maken met kinderen nieuwsgierig én betrokken maken middels een raadsel. Micael Hermansson, de bedenker van Grej of the day vertelt je alles over deze methodiek. Je kan een interactieve sessie van Micael verwachten, want hij is als ere-gast live aanwezig in de studio van het OvM live event. Dat betekent dat het programma een raadsel is voor jou, maar dat je één ding zeker weet: je gaat met een dosis energie en praktische inspiratie op taalgebied je les van morgen in! 

Belang van een Grej – door Micael Hermansson

Om deze sessie te kunnen zien, moet je zijn ingelogd. Heb je nog geen account? Meld je dan gelijk gratis aan.

Over Micael Hermansson

Micael Hermansson is de creatieve geest achter “Grej of the Day”, een innovatieve onderwijsmethode die dagelijks boeiende en interactieve onderwerpen presenteert aan leerlingen. Zijn passie voor het delen van kennis en het inspireren van leerlingen heeft hem tot een toonaangevende onderwijsinnovator gemaakt, wiens impact zich over de hele wereld heeft verspreid.

Laatste onderwijsnieuws

Een lachend meisje met een bloem in haar haar

Lied van de maand: Het wordt weer lente

Een stoer rocknummer over de lente! Hieronder vind je een ingezongen lied, een karaokeversie en tips die je kunt gebruiken in je les.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.