Juf & Meester

Alles voor jouw les

Begrijpend lezen

Van de makers van Leeslink en Grip op lezen

Voor je les

Lessuggesties

Met de lessuggesties voor begrijpend lezen maak je jouw les nog leuker! De lessuggesties worden je aangeboden door Leeslink en Grip op lezen, maar je kunt ze ook gebruiken als je met een andere methode werkt.

Bij je methode

Extra materiaal

Werk je met een van de methodes voor begrijpend lezen van Malmberg? Gebruik dan de handige extra materialen zoals jaarplanningen, groepsplannen, tips van andere leerkrachten afgestemd op jouw methode.

nieuws

Start je schooljaar goed

Werk je met Leeslink? Gebruik dan onderstaande tips om je schooljaar goed te starten.

Aangeboden door Leeslink en Grip op lezen

Deze pagina word je aangeboden door Leeslink en Grip op lezen, de methodes van Malmberg voor begrijpend lezen. Wil je meer weten over deze methodes? Kijk dan op malmberg.nl.

Logo Leeslink

Alles voor jouw leesles

Met de lessuggesties maak je jouw les nog leuker! De lessuggesties worden je aangeboden door Leeslink en Grip op lezen maar je kunt ze ook gebruiken als je met een andere methode werkt. De overige materialen zoals jaarplanningen, en groepsplannen zijn afgestemd op jouw methode.

Cover rekenwoordenschat van Rekenplein

Rekenwoordenschat groep 1-2

Handig: een totaaloverzicht van de rekenwoordenschat uit Rekenplein groep 1-2. Ook nuttig voor leerkrachten van groep 3.

Bekijk

Lessen bij Kinderboekenweek 2023

De Kinderboekenweek is een mooie gelegenheid om kinderen te stimuleren om meer te lezen. Deze lessuggesties helpen je daarbij.

Bekijk

Laatste onderwijsnieuws

Kinderen die tijdens een energizer elkaar vasthouden

Energizers: samenwerken 

Zijn de kinderen in je groep een beetje op elkaar ingespeeld? Gebruik deze energizers om samenwerking tussen de lessen door te oefenen.

Bekijk
Een jongen die boeken uit een boekenkast pakt

Boekentips september 2023

Verrassende, nieuwe, inspirerende en interessante boeken om mee aan de slag te gaan in de klas.

Bekijk