Juf & Meester

Alles voor jouw les

Technisch lezen

Van de makers van Karakter en Station Zuid

Voor je les

Lessuggesties

Een kind zoekt een leesboek uit in de bibliotheek

Lees-challenge 2024

Doe mee aan de razendspannende lees-challenge van 2024! Lukt het jullie om alle challenges te volbrengen? Klaar voor de start … LEES! 

Bekijk

Met de lessuggesties voor technisch lezen maak je jouw les nog leuker! De lessuggesties worden je aangeboden door Karakter en Station Zuid, maar je kunt ze ook gebruiken als je met een andere methode werkt.

Bij je methode

Extra materiaal

Werk je met een van de methodes voor technisch lezen van Malmberg? Gebruik dan de handige extra materialen zoals jaarplanningen, groepsplannen, tips van andere leerkrachten afgestemd op jouw methode.

nieuws

Start je schooljaar goed

Werk je met Karakter of Station Zuid? Gebruik dan onderstaande tips om je schooljaar goed te starten.

Aangeboden door Karakter en Station Zuid

Deze pagina word je aangeboden door Karakter en Station Zuid, de methodes voor technisch lezen van Malmberg. Wil je meer weten over deze methodes? Kijk dan op malmberg.nl.

Karakter Logo

Alles voor jouw leesles

Met de lessuggesties maak je jouw les nog leuker! De lessuggesties worden je aangeboden door Karakter en Station Zuid, maar je kunt ze ook gebruiken als je met een andere methode werkt. De overige materialen zoals jaarplanningen, en groepsplannen zijn afgestemd op jouw methode.

Lessen bij Kinderboekenweek 2023

De Kinderboekenweek is een mooie gelegenheid om kinderen te stimuleren om meer te lezen. Deze lessuggesties helpen je daarbij.

Bekijk
Kinderen lezen boeken

De boekenmatchmaker

Wat gebeurt er als je een ander laat kiezen welk boek je gaat lezen?

Bekijk

Laatste onderwijsnieuws

Een kind dat vermoeid op zijn bureau ligt met een bordje Help!

Lied van de maand: Ik heb het zo druk!

Even lekker klagen: we hebben het zo druk! Hier vind je een liedtekst, een ingezongen lied, een karaokeversie en tips voor je les.

Bekijk
Een klas vol jongens in een oude jongensschool

Luistertip: De Jongensschool

In de documentaire De jongensschool onderzoekt Jan Maarten Deurvorst zijn herinneringen aan een van de laatste jongensscholen.

Bekijk