Juf & Meester

Alles voor jouw les

Engels

Van de makers van Join in

Voor je les

Lessuggesties

Met de lessuggesties voor Engels maak je jouw les nog leuker! De lessuggesties worden je aangeboden door Join in, maar je kunt ze ook gebruiken als je met een andere methode werkt.

Bij je methode

Extra materiaal

Join in logo

Starten met Join in

Voor scholen die voor het eerst gaan werken met Join in. Dit overzicht geeft je enkele tips om optimaal van start te gaan Join In Snelstart

Bekijk

Werk je met Join in? Gebruik dan de handige extra materialen zoals jaarplanningen, groepsplannen, tips van andere leerkrachten afgestemd op jouw methode.

nieuws

Start je schooljaar goed

Werk je met Join in? Gebruik dan onderstaande tips om je schooljaar goed te starten.

Aangeboden door Join in

Deze pagina word je aangeboden door Join in, de methode van Malmberg voor Engels. Wil je meer weten over deze methode? Kijk dan op malmberg.nl.

Join in logo

Alles voor jouw les Engels

Met de lessuggesties maak je jouw les nog leuker! De lessuggesties worden je aangeboden door Join in, maar je kunt ze ook gebruiken als je met een andere methode werkt. De overige materialen zoals jaarplanningen, en groepsplannen zijn afgestemd op jouw methode.

Lessen bij Kinderboekenweek 2023

De Kinderboekenweek is een mooie gelegenheid om kinderen te stimuleren om meer te lezen. Deze lessuggesties helpen je daarbij.

Bekijk

Laatste onderwijsnieuws

staand vergaderen

8 tips: Anders vergaderen

Sluipt de sleur soms stiekem in jullie vergaderingen? Werken jullie altijd maar routinematig de agenda af? Doe nieuwe inspiratie op met deze tips om anders te vergaderen.

Bekijk