Home » Klassewerkplek – door Paul Baan

Klassewerkplek – door Paul Baan

Wat je aandacht geeft, dat groeit. Als we méér aandacht geven aan het welbevinden van de leerkracht, groeien die leerkrachten. Niet alleen in hun rol als schoolleider, maar ook in aantal. Het is dé manier om leerkrachten te behouden én te zorgen dat het beroep nóg aantrekkelijker wordt. Hoe? Geef aandacht aan de zaken die er écht toe doen als het gaat om welbevinden. We delen de kennis uit vier jaar onderzoek onder ruim 15.000 onderwijsprofessionals met Klassewerkplek.

Klassewerkplek – door Paul Baan

Om deze sessie te kunnen zien, moet je zijn ingelogd. Heb je nog geen account? Meld je dan gelijk gratis aan.

Over Paul Baan

Na een lange carrière als ondernemer/bestuurder in de IT-sector stapte Klassewerkplek-oprichter Paul Baan over naar het onderwijs, als meester Paul op een basisschool. Met die combinatie aan ervaringen besloot hij een in de zakenwereld effectief instrument voor behoud van medewerkers om te buigen naar een methode die past binnen het onderwijs. Zo ontstond Klassewerkplek.

Laatste onderwijsnieuws

Een lachend meisje met een bloem in haar haar

Lied van de maand: Het wordt weer lente

Een stoer rocknummer over de lente! Hieronder vind je een ingezongen lied, een karaokeversie en tips die je kunt gebruiken in je les.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.