Home » Workshop: Samen lezers maken – door Renée den Breems

Workshop: Samen lezers maken – door Renée den Breems

Leerlingen aan het lezen krijgen, dat doe je zo! Renée den Breems deelt in deze workshop één van de vele werkvormen van Passionate Bulkboek. Verheug je op een leuke en makkelijke opdracht, die je de volgende dag meteen met je leerlingen kunt uitvoeren.

Workshop: Samen lezers maken – door Renée den Breems

Om deze sessie te kunnen zien, moet je zijn ingelogd. Heb je nog geen account? Meld je dan gelijk gratis aan.

Over Renée den Breems

Renee den Breems is hoofd Leesbevordering & Advies bij Passionate Bulkboek. Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. H Passionate Bulkboek probeert jongeren te bereiken via educatieve projecten in het primair en voortgezet onderwijs, en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten. Hierdoor ontstaat een zorgvuldig gesegmenteerde aanpak die succesvol een hele grote groep jongeren tussen 12 en 30 weet te bereiken.

Renee den Breems

Laatste onderwijsnieuws

Een lachend meisje met een bloem in haar haar

Lied van de maand: Het wordt weer lente

Een stoer rocknummer over de lente! Hieronder vind je een ingezongen lied, een karaokeversie en tips die je kunt gebruiken in je les.

Bekijk
Een grote blauwe schep als kunstwerk in de openbare ruimte

Buitenkunst, buitengewoon

Kunst in de openbare ruimte: een uitgelezen kans om op een laagdrempelige manier kunst te bekijken en te beschouwen.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.