Home » Nieuwsgierig denken – door Jason Fredrick

Nieuwsgierig denken – door Jason Fredrick

Een nieuwsgierige houding is dé motor achter ontdekken, leren en ontwikkelen met plezier: op elke leeftijd! Jason Fredrick (Oprichter van Nieuwsgierig Denken) neemt je mee in de fascinerende wereld van nieuwsgierigheid en laat je zien hoe je in het onderwijs jouw allermooiste eigenschap actief kunt inzetten voor meer geluk, plezier en verwondering binnen en buiten de klas. Ook samen met jouw leerlingen! Deze sessie bevat praktische ideeën waarmee je direct de volgende dag mee kunt experimenteren. Nieuwsgierig zijn was nog nooit zo leuk!

Nieuwsgierig denken – door Jason Fredrick

Om deze sessie te kunnen zien, moet je zijn ingelogd. Heb je nog geen account? Meld je dan gelijk gratis aan.

Over Jason Fredrick

“Mijn onuitputtelijk nieuwsgierigheid en enthousiasme over hoe de wereld werkt en wat mensen drijft laat mij nooit stoppen met leren. Als specialist op het gebied van nieuwsgierigheid & verwondering zet ik mij in om anderen in staat stellen om constant met een nieuwsgierige mindset te denken, zodat ze een leven lang met plezier ontdekken en leren. Als spreker en workshopleider deel ik mijn visie over de kracht van nieuwsgierigheid en activeer ik mensen, het onderwijs en organisaties tot meer nieuwsgierig denken en doen.”

Laatste onderwijsnieuws

Een lachend meisje met een bloem in haar haar

Lied van de maand: Het wordt weer lente

Een stoer rocknummer over de lente! Hieronder vind je een ingezongen lied, een karaokeversie en tips die je kunt gebruiken in je les.

Bekijk
Een grote blauwe schep als kunstwerk in de openbare ruimte

Buitenkunst, buitengewoon

Kunst in de openbare ruimte: een uitgelezen kans om op een laagdrempelige manier kunst te bekijken en te beschouwen.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.