Home » Hoe om te gaan met wat er op je pad komt – door Joseph Oubelkas

Hoe om te gaan met wat er op je pad komt – door Joseph Oubelkas

Iedereen heeft een verhaal. Dat van Joseph Oubelkas gaat over omgaan met tegenslag en verandering. Over keuzevrijheid en doorzettingsvermogen. Joseph Oubelkas deelt zijn levensverhaal, die je niet snel weer zult vergeten. Met passie, enthousiasme en ook humor vertelt hij over zijn bizarre levensveranderende ervaring. Het verhaal gaat over hoe hij opnieuw liefde en geluk heeft gevonden, succes kent en zijn plek in de wereld opnieuw heeft gevonden.

Onlangs verscheen de 24e druk van het boek ‘400 brieven van mijn moeder’ en de 10e druk van zijn tweede boek ‘Gezondheid, Liefde, Vrijheid’. Deze sessie raakt niet alleen je brein, maar vooral je hart. Joseph motiveert je zelf te bepalen hoé om te gaan met dat wat er op je pad komt. Zo zal je wijzer, bewuster en vol inspiratie uitdagingen aan kunnen gaan.

Hoe om te gaan met wat er op je pad komt – door Joseph Oubelkas

Om deze sessie te kunnen zien, moet je zijn ingelogd. Heb je nog geen account? Meld je dan gelijk gratis aan.

Over Joseph Oubelkas

Joseph Oubelkas is een inspirerende spreker en auteur die bekend staat om zijn krachtige levensverhaal. Na een uitdagende periode heeft Joseph geleerd om veerkrachtig te zijn en positief te blijven, ongeacht de omstandigheden. Met zijn motiverende boodschap en positieve instelling inspireert hij anderen om obstakels te overwinnen en hun volledige potentieel te benutten.

Laatste onderwijsnieuws

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.