Home » Groeien in taal met effectief formatief evalueren – door Sergej Visser

Groeien in taal met effectief formatief evalueren – door Sergej Visser

Met jouw taallessen wil je kinderen effectief leren schrijven, spreken, luisteren en lezen. Essentiële basisvaardigheden, die hen helpen zich te ontwikkelen op de middelbare school en daarna. Maar hoe volg je en ondersteun je de ontwikkeling van kinderen bij deze taaldomeinen? Effectief formatief evalueren is hierbij essentieel. Met Sergej Visser, trainer bij Bureau ICE, ga je samen aan de slag aan de hand van de formatieve toetscyclus van Baartman & Gulikers. Hierbij krijg je vele handvatten en tips, die je direct in kunt zetten om kinderen te laten groeien in taal.

Groeien in taal met effectief formatief evalueren – door Sergej Visser

Om deze sessie te kunnen zien, moet je zijn ingelogd. Heb je nog geen account? Meld je dan gelijk gratis aan.

Over Sergej Visser

Sergej Visser is senior trainer bij Bureau ICE en heeft twintig jaar ervaring als docent en curriculumontwikkelaar VO (Engels, CKV, Spaans). Begeleidt complexe processen rond toetsbeleid, examinering, borging, onderwijsvernieuwing en implementatietrajecten.

Laatste onderwijsnieuws

Een lachend meisje met een bloem in haar haar

Lied van de maand: Het wordt weer lente

Een stoer rocknummer over de lente! Hieronder vind je een ingezongen lied, een karaokeversie en tips die je kunt gebruiken in je les.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.