Home » Werkdruk in het werkveld: Hoe bereid jij je studenten voor? – door Eugène Klerkx

Werkdruk in het werkveld: Hoe bereid jij je studenten voor? – door Eugène Klerkx

Werkdruk komt in elke beroepsgroep voor: gebrek aan personeel, deadlines, werktijden, veiligheid, noem het maar op. Er wordt dan ook veel gevraagd van studenten wanneer ze in het werkveld komen. Hoe kun jij jouw studenten voorbereiden op een werkzaam leven? Eugène geeft je handvatten om jouw studenten te helpen om in balans te blijven wanneer ze aan het werk gaan.

Werkdruk in het werkveld: Hoe bereid jij je studenten voor? – door Eugène Klerkx

Om deze sessie te kunnen zien, moet je zijn ingelogd. Heb je nog geen account? Meld je dan gelijk gratis aan.

Over Eugène Klerkx

“Mijn bureau KLERKX training, coaching & advies is gericht op het begeleiden en ondersteunen van mensen en organisaties. Wij zijn gestart in het jaar 2000 en zijn inmiddels gespecialiseerd in maatwerk incompany trajecten op het gebied van cultuurverandering en training en coaching om de implementatie te bevorderen. Wij stimuleren bewustwordings- en veranderingsprocessen en bewegen mensen tot uitbreiding van kennis en verandering van houding en gedrag.”

Eugène Klerkx

Laatste onderwijsnieuws

Een lachend meisje met een bloem in haar haar

Lied van de maand: Het wordt weer lente

Een stoer rocknummer over de lente! Hieronder vind je een ingezongen lied, een karaokeversie en tips die je kunt gebruiken in je les.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.