Home » Materiaal PO » Digitaal registratiesysteem toetsen Argus Clou Aardrijkskunde

Digitaal registratiesysteem toetsen Argus Clou Aardrijkskunde

De toetsscores kunnen per leerling ingevoerd worden in een digitaal registratiesysteem. Op basis van de score berekent het systeem een toetscijfer. Je kunt zelf de normering aanpassen door aan te geven bij welke score een 6 gehaald wordt.

Hieronder vind je drie registratiesystemen:

  • een topotoets-registratiesysteem (alleen voor de topotoets). Hierin wordt vraag 1 (topografiekaart) zwaarder meegeteld dan de andere vragen, aangezien kinderen in verhouding meer tijd besteden aan het beantwoorden van de kaartvragen;
  • een thematoets registratiesysteem inclusief topografievragen (dit is de toetsregistratie inclusief de topografievragen nr. 15 en 16);
  • een thematoets registratiesysteem exclusief topografievragen waarbij de topografievragen niet zijn meegenomen (dit is de toetsregistratie exclusief de topografievragen nr. 15 en 16) .

Downloads

Argus Clou Aardrijkskunde thematoetsregistratie excl.topo_2.0

Argus Clou Aardrijkskunde thematoetsregistratie incl.topo_3.0

Argus_Clou_Aardrijkskunde_topografietoetsregistratie_5_0_verzwaarde_topografie_vraag_1

Meer lessuggesties

Inuit in traditionele kleding

Eskimo’s of Inuit?

Sinds de totstandkoming van het thema Eskimo’s in Staal ruim tien jaar geleden, is er een discussie ontstaan. Wat is de juiste benaming?

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.