Op reis met…

Sanne Ramakers (jufsanne.com) geeft ons leuke lessuggesties bij de informatieve boeken van de serie Willewete van uitgeverij Clavis. Speciaal voor het Kleuterpleinthema Vakantie belichten we de boeken Op reis met de auto en Op reis met het vliegtuig.

Kleuterplein Vakantie – Op reis met het vliegtuig Groep 1-2
Kleuterplein Vakantie – Op reis met de auto groep 1-2
Kleuterplein Vakantie – Knipblad vliegtuig Groep 1-2
Kleuterplein Afbeelding wit vliegtuig
Kleuterplein Afbeelding rood vliegtuig
Kleuterplein Afbeelding blauw vliegtuig

De winnaars van de actie Willewete de wereld zijn bekend
De winnaar van het boek ‘Op reis met de auto’ uit de serie Willewete de wereld van Clavis is mevrouw Riet Oosterveld van OBS Noorderbreedte uit Veendam. Zij stuurde ons een leuke lessuggestie bij het boek. Wij wensen Riet en haar groep veel plezier methet boek ‘Op reis met de auto’. Wilt u de lessuggestie van Riet ook met uw groep doen? Download hem hier.

Kleuterplein Lesidee bij Op reis met de auto

De winnaar van het boek ‘Op reis met het vliegtuig’ uit de serie Willewete de wereld van Clavis is mevrouw Janny Glas van OBS Anloo. Zij stuurde ons een leuke lessuggestie bij het boek. Wij wensen ook Janny en haar groep veel plezier met het boek ‘Op reismet het vliegtuig’. De lessuggestie van Janny kunt u natuurlijk ook met uw groep doen.

Kleuterplein Lesidee bij Op reis met het vliegtuig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lessuggesties

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.