Home » Materiaal PO » Goed voorbereid op het nieuwe schooljaar met Taal actief 5

Goed voorbereid op het nieuwe schooljaar met Taal actief 5

Wil je goed voorbereid het nieuwe schooljaar starten met Taal actief 5? We hebben alle handige artikelen en informatie over deze taalmethode voor je op een rij gezet.

Plan je jaar

Leer je methode kennen

Starten met Taal actief 5

. Misschien heb je eerder gewerkt met deze methode, misschien is de methode nieuw voor je. Het komende jaar ga je de methode beter leren kennen en hem gebruiken zoals het bij jouw klas het beste past. Dat heeft tijd nodig. Om je op weg te helpen, hebben we een snelstart document voor je gemaakt.

Bekijk

Bewegend leren bij Taal

In Taal Actief 5 – Taal kun je op verschillende momenten in de lessen bewegend leren toepassen. Taal actief zet bewegend leren in, waar het echt toegevoegde waarde heeft en dus het leren effectiever maakt. In bijgaand document vind je voorbeelden voor de lessen van taal verkennen, woordenschat en communicatie. Taal Actief 5 Bewegend Leren

Bekijk

Overstappen naar Taal actief 5

Overstapdocumenten met benodigde voorkennis per jaargroep om over te stappen van Taal actief 4 of een andere taalmethode, naar Taal actief 5.

Bekijk

Meer lessuggesties

Heksendrank

Oeioeioei! Wat brouwt een heks? En waarom? De kinderen maken een eigen heksendrank in deze geschiedenisles. 

Bekijk
een drumstel

Music puzzles

Let the music play! Afwisselende opdrachten over muziek, in het Engels, om zelfstandig te maken. Met puzzeltjes, een lied op rijm, gekke bandnamen bedenken en een woordzoeker.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.