Home » Reflecteer & blik vooruit met jouw klas

Reflecteer & blik vooruit met jouw klas

Uitsnede van het werkblad

Het einde van het schooljaar komt langzaam in zicht. Met alle successen en uitdagingen van het afgelopen jaar, is het tijd om stil te staan en terug te kijken op alles wat jullie hebben bereikt.

Download hieronder de invulkaartjes, om het proces van reflectie en vooruitblikken interactief te maken in jouw klas. Met behulp van dit werkblad kijken jouw leerlingen individueel, samen met een klasgenoot én klassikaal terug op het schooljaar. Ook blikken jullie vooruit op het aankomende jaar en maken jullie doelen inzichtelijk.

Deze invulkaartjes zijn speciaal ontworpen om kinderen op een gestructureerde en leuke manier te laten reflecteren op zowel persoonlijke als groepsprestaties. Het helpt kinderen om hun successen te vieren en tegelijkertijd te bepalen waar ze kunnen groeien.

Ben je geïnspireerd geraakt door deze lessuggestie en wil je meer weten rondom sociaal emotioneel leren? Kijk dan eens op malmberg.nl/gelukskoffer.

Laatste onderwijsnieuws

Een werkplaats

Dompel je klas onder in  … techniek

Trek je werkhandschoenen aan, zet je veiligheidsbril op en laad de batterijen op: dompel je klas onder in techniek.

Bekijk

Fantasiekaartjes

Met deze fantasiekaartjes verzinnen de kinderen de mafste verhalen.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.