Home » Materiaal PO » Leeslink in de praktijk: Bekijk de Leeslink les van juf Chantal Engelbertink

Leeslink in de praktijk: Bekijk de Leeslink les van juf Chantal Engelbertink

Leeslink wordt voortdurend verbeterd op basis van jouw feedback. Om optimaal gebruik te maken van Leeslink in jouw les, hebben we diverse video’s opgenomen. Doe er snel je voordeel mee.

Chantal Engelbertink, leerkracht van groep 7 op Basisschool De Hofstee en Leeslink concept ontwikkelaar en taalspecialist Talling Brouwer laten in diverse lesvideo’s zien hoe jij als leerkracht het meeste uit Leeslink haalt.

De complete les van Chantal is van a tot z aaneensluitend in één video te bekijken, maar je kunt ook enkel bepaalde lesfases bekijken die voor jou op dat moment relevant zijn. Van voorbereiding tot de afsluiting en reflectie. Taalspecialist en conceptontwikkelaar Tjalling Brouwer en leerkracht Chantal Engelbertink geven gedurende de les tips en tricks mee die jou bij jouw Leeslink les kunnen helpen.

Naast een opgenomen Leeslink les van Chantal, is er een opname beschikbaar van een dialoog gesprek tussen juf Chantal en taalspecialist Tjalling. Onderwerpen als pre-teaching en het stimuleren van zwakke lezers, het observeren en ook de toetsvaardigheid komen aan bod.

Video’s van de les

Video’s van de dialoog

Meer lessuggesties

Taalpuzzeltjes over voetbal

Sport

Plezier in taal! Dat krijgen de kinderen gegarandeerd met deze taalpuzzeltjes rond het thema Sport.

Bekijk

Een dagje uit

De kinderen organiseren een dagje uit voor hun gezin in de eigen provincie.

Bekijk
De larve van een lieveheersbeestje

Magische metamorfoses

Wow! Die larve lijkt helemaal niet op zijn vader en moeder. En wat gebeurt er bij dat kikkervisje?

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.