Home » Materiaal PO » Kleuterpakket ‘kennismaken met Lijn 3’

Kleuterpakket ‘kennismaken met Lijn 3’

De stap van de kleutergroepen naar groep 3 is voor veel kinderen spannend. Wordt op je school gewerkt met Lijn 3 en wil je de kleuter op een leuke manier voorbereiden op het nieuwe schooljaar? Het pakket ‘kennismaken met Lijn 3’ (handleiding, ‘werkboekje’ en digibord) helpt om die kennismaking prettig te laten verlopen. Het pakket bestaat uit een handleiding voor de leerkracht met daarin speelse werkvormen en een spannend voorleesverhaal, een ‘werkboekje’ voor de kleuters en ondersteuning middels hetdigibord.

Je collega van groep 3 kan de handleiding en het ‘werkboekje’ (plus de antwoorden) downloaden op de Lijn 3-pagina van Mijn Malmberg. De les op het digibord staat in de digibordsoftware van Lijn 3 onder ‘Thema: Kleuters > Dag: Wennen > Les: Kennismaking’.

Gebruikt je school Lijn 3 pas vanaf volgend schooljaar en heb je nu nog geen digibordsoftware van deze methode? Vraag dan een gratis proeflicentieaan. Je hebt dan drie maanden gratis toegang tot alle digibordsoftware van Lijn 3.

Kleuterplein 1

Kennismaken met Lijn 3 Werkboek
Kennismaken met Lijn 3 Werkboek antwoorden
Kennismaken met Lijn 3 Handleiding

Kleuterplein 2

Kennismaken met Lijn 3 Werkboek
Kennismaken met Lijn 3 Werkboek antwoorden
Kennismaken met Lijn 3 Handleiding

Meer lessuggesties

Inuit in traditionele kleding

Eskimo’s of Inuit?

Sinds de totstandkoming van het thema Eskimo’s in Staal ruim tien jaar geleden, is er een discussie ontstaan. Wat is de juiste benaming?

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.