Filmpjes Extra woordenschat in het digibord

In de oefensoftware van Lijn 3 zijn vanaf thema 2 sessies Extra woordenschat beschikbaar voor taalzwakke kinderen. Je kunt deze desgewenst ook inzetten ter vervanging van de lessen Extra woordenschat uit de handleiding. De sessies bestaan uit korte animaties van de woordvelden (semantiseren), gevolgd door enkele gevarieerde opdrachten (consolideren en controleren).

Wil je de animaties graag klassikaal laten zien? Ze zijn ook beschikbaar in het digibord. Je vindt ze onder de knop ‘Extra’ bij elk thema (vanaf thema 2).

Op Mijn Malmberg vind je nog veel meer informatie met betrekking tot de (oefen-)software. Zo is er informatie over de klassikale ‘introductieles oefensoftware’ op het digibord, zijn er drie handleidingen (digibord, oefensoftware en resultatenmonitor) en is er een printblad met pictogrammen om kinderen naar de juiste sessie in de oefensoftware te laten navigeren.

 

Meer lessuggesties

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.