Home » Materiaal PO » Extra oefenen met lezen in Sinterklaastijd

Extra oefenen met lezen in Sinterklaastijd

Logo Lijn 3

Vanaf november totdat de Sint weer naar Spanje vertrekt, kun je de kinderen extra laten oefenen met lezen in de feestelijke Sintboekjes van Lijn 3. Er is er één voor kinderen met *-en **-niveau en één voor kinderen met ***-niveau. De kinderen kunnen er zelfstandig mee werken.

De boekjes hebben een voor-en achterkant met daartussen acht werkbladen. Door de bladen aan elkaar te nieten of in een snelbinder te doen, kunt je er dus echte boekjes van maken. Op de voorkant kunnen de kinderen hun naam schrijven en de kleurplaat inkleuren. Op de achterkant staan drie tips. Terwijl de kinderen aan het kleuren zijn, kun jij het verhaal ‘Sint en de Buspiet’ voorlezen’. Je kunt het verhaal en de boekjes natuurlijk ook mee naar huis geven.

Lijn 3 Voorleesverhaal Sintboekjes

Lijn 3 Sintboekje basislijn

Lijn 3 Sintboekje pluslijn

Lijn 3  Sintboekje antwoordbladen

Meer lessuggesties

Inuit in traditionele kleding

Eskimo’s of Inuit?

Sinds de totstandkoming van het thema Eskimo’s in Staal ruim tien jaar geleden, is er een discussie ontstaan. Wat is de juiste benaming?

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.