Home » Materiaal PO » Boekenlegger, knutsel en ouderbrief Lijn 3

Boekenlegger, knutsel en ouderbrief Lijn 3

Boekenlegger Lijn 3

Aan het begin van het schooljaar heb je als leerkracht op jouw school post van Ben Bus ontvangen, met leuke items voor de kinderen en een ouderbrief. Wil je extra exemplaren downloaden of de ouderbrief aanpassen? Dan kan dat via dit artikel.

Log in om verder te lezen

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je zijn ingelogd. Heb je nog geen account voor Onderwijs van Morgen? Maak er dan gratis een aan. Je kunt je dan meteen aanmelden voor het gratis Juf & Meester Magazine!

Doe mee aan de prijsvraag Kinderboekenweek

Vergeet niet mee te doen aan de prijsvraag die in de brief stond.

De Kinderboekenweek is dit jaar van 4 tot en met 15 oktober 2023. Het thema is ‘Bij mij thuis’. Laat op social media zien hoe jij de kinderen stimuleert om nóg meer te lezen.

Upload tijdens de Kinderboekenweek jouw klassenfoto op Facebook, Instagram of Linkedin en plaats de hashtags #Kinderboekenweek2023 #Leesvink, #Malmberg en #Lijn3. Leuk als de ingekleurde boekenleggers ook te zien zijn! De leukste posts maken kans op een door Leesvink samengesteld boekenpakket t.w.v. € 150,- of een advies voor de inrichting van jouw schoolbibliotheek.

De winnaars worden eind oktober 2023 bekend gemaakt door Leesvink via social media. Succes met het nieuwe schooljaar en veel leesplezier!

Meer lessuggesties

Kinderen stoepkrijten huisjes op de muur

Stoepkrijthuisjes op de muur

Het is kaal buiten en daarom versieren we de schoolmuren met onze stoepkrijthuisjes. Een activiteit voor groep 1-2.

Bekijk
Afbeelding van spreekwolk met daarin de tekst 'Ik heb nog 70 euro.' Daarnaast een plaatje van een ijsje met prijskaartje € 2,40

Op kamp!

Rekenen voor groep 8: schattend rekenen, precies rekenen en vergelijken met samengestelde grootheden.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.