Po, vo of mbo Basisonderwijs Mixed Reality: Het onderwijs van de toekomst?

Mixed Reality: Het onderwijs van de toekomst?
M

Ondanks de continue vorderingen op het gebied van virtual reality zal het nog wel even duren we er in het onderwijs op dagelijkse basis mee aan de slag gaan. Of toch niet? Door gebruik te maken van augmented reality én virtual reality creëer je binnen een mum van tijd een mixed reality. Hoe? Dat zie je in onderstaande video.

OVM zoekt jou

De redactie van Onderwijs van Morgen wil graag weten of jij al ervaring hebt met augmented, virtual of mixed reality. Hoe bereid je zulke lessen voor? Welke digitale tools gebruik je erbij? En wat levert het op? Vertel het ons door een reactie achter te laten via onderstaand reactieformulier of stuur een e-mail naar onderwijsvanmorgen@malmberg.nl. En wil je wat meer te weten komen over het gebruik van virtual, augmented of mixed reality in het onderwijs? Op OVM verschenen eerder de volgende artikelen:

Hoe denk jij over het gebruik van augmented, virtual of mixed reality in het onderwijs? Laat een reactie achter via onderstaand reactieformulier.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier je reactie
Vul hier je naam in

Meer van deze auteur

Gerelateerd

Advertisment

Meest gelezen

Top 5 online toets- en quiztools

Wil je de les meer pit geven? Of misschien extra oefeningen bieden? Met digitale toets- en quiztools kan het allemaal. Er zijn er alleen zoveel...

8x creatieve tips om tafeltjes oefenen

1 x 8= 8, 2 x 8 = 16, 3 x 8 = 24 en ga zo maar verder. Het eindeloos oefenen van tafeltjes...

5x leuke taalspelletjes

Actief en spelenderwijs met taal bezig zijn draagt bij aan de motivatie van leerlingen om te leren. Het loont dan ook om naast de...