Home » Mixed Reality: Het onderwijs van de toekomst?

Mixed Reality: Het onderwijs van de toekomst?

Ondanks de continue vorderingen op het gebied van virtual reality zal het nog wel even duren we er in het onderwijs op dagelijkse basis mee aan de slag gaan. Of toch niet? Door gebruik te maken van augmented reality én virtual reality creëer je binnen een mum van tijd een mixed reality. Hoe? Dat zie je in onderstaande video.

OVM zoekt jou

De redactie van Onderwijs van Morgen wil graag weten of jij al ervaring hebt met augmented, virtual of mixed reality. Hoe bereid je zulke lessen voor? Welke digitale tools gebruik je erbij? En wat levert het op? Vertel het ons door een reactie achter te laten via onderstaand reactieformulier of stuur een e-mail naar onderwijsvanmorgen@malmberg.nl. En wil je wat meer te weten komen over het gebruik van virtual, augmented of mixed reality in het onderwijs? Op OVM verschenen eerder de volgende artikelen:

Hoe denk jij over het gebruik van augmented, virtual of mixed reality in het onderwijs? Laat een reactie achter via onderstaand reactieformulier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste onderwijsnieuws

Kinderen die tijdens een energizer elkaar vasthouden

Energizers: samenwerken 

Zijn de kinderen in je groep een beetje op elkaar ingespeeld? Gebruik deze energizers om samenwerking tussen de lessen door te oefenen.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.