Een initiatief van Malmberg

Zo pak je leervertraging aan met Staal

Met de materialen van Staal werk je op duurzame wijze leervertragingen als gevolg van het afstandsonderwijs weg.

Met de materialen van Staal werk je op duurzame wijze leervertragingen als gevolg van het afstandsonderwijs weg. Doordat verschillende interventies van de menukaart al onderdeel zijn van het lesaanbod, kun je de vertragingen binnen je normale processen en lesorganisatie aanpakken.

Concreet leervertragingen aanpakken met Staal – Taal

Benieuwd hoe? We hebben voor jou op een rij gezet hoe je snel met Staal aan de slag gaat om leervertragingen aan te pakken.

Leervertragingen aanpakken met Staal – Taal

Leervertraging aanpakken met Staal Spelling

Voor Staal Spelling is geen ondersteunend document nodig aangezien het continue herhalen van alle aangeleerde spellingcategorieën onderdeel is van de methodiek. De handleiding van Staal spelling ondersteunt je hierin. Wel is het belangrijk dat jij (en je duo) juist nu zicht krijgt op waar een kind en/of de hele groep nog moeite mee heeft. Door de fouten in de dagelijkse dictees te registreren, krijg je een concreet beeld van de spellingvaardigheden van de kinderen in jouw groep en kun je bij het opfrissen aan deze categorieën extra aandacht besteden. Hoe je dit precies kunt doen, vind je op de pagina Haal (nog) meer uit Staal spelling.

Nieuwste lessuggesties

Nieuwste extra materialen

Uit het archief van Mijn Malmberg