Home » Zo leer je kinderen lezen en spellen

Zo leer je kinderen lezen en spellen

Omslag Zo leer je kinderen lezen en spellen

Zo leer je kinderen lezen en spellen

auteur: José Schraven

uitgever: Uitgeverij Pica

Alle (toekomstige) onderwijs- professionals in het basisonderwijs zouden deze geheel herziene en geactualiseerde uitgave van Zo leer je kinderen lezen en spellen moeten kennen. De essentie van het boek: hoe leren kinderen met instructie van de leerkracht en de juiste oefeningen met succes lezen en spellen en hoe voorkom je dat er foute patronen inslijten?

Zo zet je dit boek in in de klas

Goed lezen en spellen is een voorwaarde voor het succesvol doorlopen van het onderwijs, maar het speelt ook een belangrijke rol bij deelname aan de maatschappij. Dit boek bevat de basiskennis van het technisch lezen en spellen van groep 2 t/m 8. Nieuw in deze uitgave is het fonemisch bewustzijn in groep 2: hoe maak je de oudste kleuters gevoelig voor letters en klanken, zodat er een mooie doorgaande leerlijn naar groep 3 ontstaat.

Laatste onderwijsnieuws

Zo vergroot je ouderbetrokkenheid

Betrokken ouders dragen in grote mate bij aan de ontwikkeling van ieder kind. Met deze tips vergroot je de ouderbetrokkenheid.

Bekijk
Een spreker op een diploma-uitreiking

Column: Diploma-uitreiking

Directeur Danny Weeda bespreekt het vaste stramien van de diploma-uitreiking, met alle praatjes die daarin standaard voorkomen.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.