Home » Zo bespaar op je zorgverzekering voor 2022

Zo bespaar op je zorgverzekering voor 2022

Het einde van het jaar nadert. Tijd om een korte pauze in te lassen. De kerstvakantie is in zicht en dát is het moment om te genieten van de feestdagen, herinneringen op te halen van het afgelopen jaar én na te denken over het komende jaar.

Vergeet dan niet de praktische zaken

Want in deze periode moeten ook nog belangrijke zaken geregeld worden. Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan je zorgverzekering voor 2022? Dat blijft een uitzoekwerk. Gelukkig hebben we een tip voor je waarmee je tijd en ook geld bespaart ;-). Zorgpolisonderwijs.nl heeft het uitzoekwerk voor jou als werkende in het onderwijs al gedaan en het aanbod van verschillende zorgverzekeraars voor 2022 op hun website geplaatst. Bovendien kun je collectiviteitskorting krijgen die kan oplopen tot wel 15%. De korting is geheel afhankelijk van welke type verzekering je afsluit. Je kunt zelfs korting krijgen op een tandartsverzekering. Zeker de moeite waard dus om de website even te bekijken.

Speciaal voor het onderwijs

De website is voor iedereen die in het onderwijs werkt, inclusief hun partner en kinderen die niet in het onderwijs werken. Op Zorgpolisonderwijs.nl staan de pakketten die het beste aansluiten op de zorgbehoefte van onderwijsprofessionals en hun leefsituatie. Zo zijn vergoeding van het aantal fysiotherapiebehandelingen en vergoeding voor mindfulness bij burn-out klachten belangrijke onderdelen. Het is zelfs zo dat je bij sommige collectiviteitsverzekeringen via Zorgpolisonderwijs.nl meer fysiotherapiebehandelingen krijgt dan bij een zorgverzekering zonder collectiviteit.

Keuze uit verschillende zorgverzekeraars

De zorgverzekeraars waarvoor Zorgpolisonderwijs.nl heeft gekozen zijn waarschijnlijk voor jou de meest bekende verzekeraars, namelijk VGZ, Zilveren Kruis en CZ. Deze zorgverzekeraars hebben hun aanbod bij Zorgpolisonderwijs.nl neergelegd en daarvan heeft Zorgpolisonderwijs.nl de beste verzekeringen op de website geplaatst. Speciaal voor iedereen die in het onderwijs werkt! 

Bekijk het aanbod van Zorgpolisonderwijs.nl en bereken je premie voor 2022. 

Laatste onderwijsnieuws

Een kind dat vermoeid op zijn bureau ligt met een bordje Help!

Lied van de maand: Ik heb het zo druk!

Even lekker klagen: we hebben het zo druk! Hier vind je een liedtekst, een ingezongen lied, een karaokeversie en tips voor je les.

Bekijk
Een klas vol jongens in een oude jongensschool

Luistertip: De Jongensschool

In de documentaire De jongensschool onderzoekt Jan Maarten Deurvorst zijn herinneringen aan een van de laatste jongensscholen.

Bekijk
Drie kinderen rennen op blote voeren door het gras

Zomerse zot- en zaligtijd

Ben jij direct in de vakantiestemming of moet je nog even wennen? Met deze tips ben je verzekerd van een zalige zomertijd!

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.