Home » Tip: de Malmberg Onderwijsadviesdag

Tip: de Malmberg Onderwijsadviesdag

Op vrijdag 29 november vindt bij Uitgeverij Malmberg in Den Bosch de Onderwijsadviesdag 2019 plaats. Het thema dit jaar is Blended leren. Het belooft net zoals ieder jaar een boeiende dag te worden met inspirerende workshops, verzorgd door diverse medewerkers van Malmberg. Ben jij erbij?

Onder blended leren verstaan we het gebruik van online en offline tools in verschillende fases van het leerproces. Tijdens de Malmberg Onderwijsadviesdag komen diverse vragen aan bod, zoals: hoe en wanneer maak je de keuze om digitaal of op papier te werken? Onderwijsdeskundige Arjanne Hoogerman geeft achtergrondinformatie en tips voor dit keuzeproces. En: is het leesonderwijs te digitaliseren en wat zijn voor- en nadelen? Expert Jan Jaap Bijlsma neemt dit met je door.

Tot slot staat ook de vraag ‘hoe kun je met het hele team de visie op digitalisering van het onderwijs vormgeven?’ centraal. Methodespecialist Martijn de Wit geeft je handvatten die je direct in de praktijk kunt gebruiken.

Nieuw adaptief platform

Daarnaast is er aandacht voor Bingel: het nieuwe adaptieve platform voor het basisonderwijs. We bespreken onder andere de mogelijkheden en functionaliteiten van Bingel bij de nieuwe rekenmethoden Pluspunt en De Wereld in Getallen. Bekijk het volledige programma en meld je gratis aan. Tip: meld je samen met de ICT-coördinator aan voor een optimale beleving van de dag.

Lees meer over blended leren

Ben je al bezig in je klas met het combineren van online en offline lesmateriaal en tools? Wil je graag praktische tips? Of wil je er graag meer over weten? OVM ondersteunt je er graag bij. In de OVM-special blended learning lees je er alles over.

Ben jij dit jaar ook aanwezig bij de Malmberg Onderwijsadviesdag? Laat van je horen via onderstaand reactieformulier.

Laatste onderwijsnieuws

Een lachend meisje met een bloem in haar haar

Lied van de maand: Het wordt weer lente

Een stoer rocknummer over de lente! Hieronder vind je een ingezongen lied, een karaokeversie en tips die je kunt gebruiken in je les.

Bekijk
Een grote blauwe schep als kunstwerk in de openbare ruimte

Buitenkunst, buitengewoon

Kunst in de openbare ruimte: een uitgelezen kans om op een laagdrempelige manier kunst te bekijken en te beschouwen.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.