Home » Terugblikken op het schooljaar: Een leuke activiteit voor groep 3 t/m 8

Terugblikken op het schooljaar: Een leuke activiteit voor groep 3 t/m 8

Een groepje leerlingen loopt met hun rugzak op hun rug de school uit

Het einde van het schooljaar nadert en wat is er nou leuker dan samen met je leerlingen terug te kijken op alle mooie momenten? Met dit gratis printbare werkblad kunnen kinderen uit groep 3 tot en met 8 hun ervaringen met elkaar delen.

Laat de kinderen nadenken over wat ze het leukst vonden aan hun juf of meester, welke rekenles het meest bijzonder was en welk taalavontuur ze nooit zullen vergeten. Ze kunnen ook opschrijven wat ze dit jaar hebben geleerd en waar ze naar uitkijken in het komende schooljaar.

Dit werkblad is niet alleen een leuke afsluiting van het jaar, maar helpt ook bij:
– Het versterken van reflectievaardigheden
– Het stimuleren van positief denken over school
– Het creëren van mooie herinneringen

Download het handige printblad en maak van het einde van het schooljaar een waardevol moment van terugblikken en vooruitkijken!

Laatste onderwijsnieuws

Zo vergroot je ouderbetrokkenheid

Betrokken ouders dragen in grote mate bij aan de ontwikkeling van ieder kind. Met deze tips vergroot je de ouderbetrokkenheid.

Bekijk
Een spreker op een diploma-uitreiking

Column: Diploma-uitreiking

Directeur Danny Weeda bespreekt het vaste stramien van de diploma-uitreiking, met alle praatjes die daarin standaard voorkomen.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.