Home » Onderwijs van Morgen volledig vernieuwd!

Onderwijs van Morgen volledig vernieuwd!

Bij Malmberg denken we voortdurend met je mee over jouw uitdagingen. Over wat je nodig hebt om het beste uit jezelf en de kinderen te halen. Samen met jou willen we werken aan de oplossingen van vandaag en morgen.

Met trots presenteren wij daarom ons vernieuwde Onderwijs van Morgen platform! Het platform is opgericht in 2007 en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste onderwijsplatform van Nederland. Om beter aan te sluiten bij wat jij nodig hebt, heeft het platform een ware metamorfose ondergaan. Dankzij een fris design, gebruiksvriendelijke interface en vernieuwde indeling, kun je snel en eenvoudig de informatie vinden die je nodig hebt. Of je nu voor de klas staat, of geïnteresseerd bent in actueel onderwijsnieuws, op Onderwijs van Morgen vind je alles wat je nodig hebt. Van actuele lessen tot praktische tips voor in de klas en extra lesmateriaal.

Wat is er anders?

1. Juf & Meester voor het basisonderwijs

Juf & Meester ken je waarschijnlijk al als papieren magazine bij jou op school. Vanaf nu vind je alle inhoud rondom het basisonderwijs ook op de website onder de noemer Juf & Meester. Eén plek voor al jouw lessuggesties, extra materialen bij Malmberg methodes en onderwijsnieuws. Laat je inspireren door collega’s met de interviews van Leerkracht van de Maand en gebruik de kaartjes en liedjes vandaag nog in jouw les.

Hier vind je alle extra materialen bij je methode

Werk je met een methode van Malmberg en wil je gebruik maken van de handige extra materialen zoals jaarplanningen of groepsplannen, dan kun je terecht op deze speciale pagina voor Extra materialen. Deze pagina is vanaf 24 januari ook rechtstreeks bereikbaar vanuit de software van je methode.

Lessuggesties op de vakpagina’s

Je vertrouwde lessuggesties vind je op de vakpagina’s van Juf & Meester. Op de vakpagina’s voor rekenen, taal, begrijpend lezen etc, houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen over het vak. We beginnen met de lessuggesties. Later bouwen we dit verder uit met verdiepende informatie.

2. De Docent voor het voortgezet onderwijs

Werk je in het voortgezet onderwijs? Dan vind je alle relevante inhoud onder de noemer De Docent voortgezet onderwijs. Verrijk wekelijks je lessen met de actuele opdrachten over zaken die nu spelen in de maatschappij. Kijk bijvoorbeeld eens bij het vak Nederlands waar docent Steven Stavast zijn video’s deelt en jongeren aan het lezen krijgt. Daarnaast houden we je op De Docent op de hoogte van jouw vak met onze verdiepende artikelen over het onderwijs.

3. De Docent voor het mbo

Werk je in het mbo? Dan ben je welkom bij het onderdeel De Docent mbo. Ook hier staan iedere week actuele opdrachten klaar om te gebruiken in jouw les. Uiteraard houden we je ook hier op de hoogte van jouw vak met verdiepende artikelen over het onderwijs.

Onderwijs van Morgen Live!

Ontdek Onderwijs van Morgen en houd de website in de gaten. Er is nog veel meer op komst. We kunnen alvast verklappen dat we binnenkort het programma van Onderwijs van Morgen Live! 2023 onthullen. Op dit gratis online event komen duizenden onderwijsprofessionals samen voor het thema ‘Van werkdruk naar werkgeluk’.

Doe mee!

Misschien wil jij zelf inhoud delen en je collega’s inspireren? Laat het ons weten via redactie@malmberg.nl. We zijn nog op zoek naar interessante gastbloggers en -columnisten.

Onderwijs van Morgen: voor de onderwijsprofessional van vandaag!

Laatste onderwijsnieuws

Een lachend meisje met een bloem in haar haar

Lied van de maand: Het wordt weer lente

Een stoer rocknummer over de lente! Hieronder vind je een ingezongen lied, een karaokeversie en tips die je kunt gebruiken in je les.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.