Home » Kraanwater tappunten nu met subsidie vanaf € 500,- + 250 gratis flessen met logo

Kraanwater tappunten nu met subsidie vanaf € 500,- + 250 gratis flessen met logo

Wilt u met uw school de overstap maken naar gezond en duurzaam kraanwater, dan is dit het moment! U kunt weer subsidie aanvragen voor het plaatsen van een watertappunt op school van 8 maart tot 19 april. 

Advertorial

Join the Pipe heeft mooie vandaalbestendige tappunten voor binnen en buiten. De tappunten kunnen het hele jaar door gebruikt worden, zijn makkelijk aan te sluiten en voldoen aan alle KIWA voorwaarden. We hebben inmiddels al meer dan 4.000 tappunten geïnstalleerd, ook op heel veel scholen en universiteiten. De binnentappunten kunnen worden voorzien van gekoeld en bruisend water en een sensor-knop.

Bij ieder tappunt wat u bestelt, ontvangt u 250 herbruikbare waterflessen met uw school logo.

Van alle grote steden in Nederland zijn inmiddels ook flessen beschikbaar, die kunt u vinden op www.city-water.org. Wilt u zelf een eigen fles ontwerpen dan kan dat ook, het minimale aantal is 5.000 stuks.

Vanaf 1 juli komt er statiegeld op wegwerpflesjes, een mooi moment om over te stappen op gevulde flesjes zonder statiegeld. Een betaalbaar alternatief voor bronwater vindt u op https://join-the-pipe.org/city-water/

Kijk voor alle tappunten en hervulbare flessen op onze website.

Voor informatie of advies, bel 020 7942294 of mail naar sales.nl@jointhepipe.com

Laatste onderwijsnieuws

Een kind dat ligt te lezen in de schoolbibliotheek

Boekentips februari 2024

Verrassende, nieuwe, inspirerende en interessante boeken om mee aan de slag te gaan in de klas.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.