Home » Iven Cudogham nieuwe columnist Juf & Meester

Iven Cudogham nieuwe columnist Juf & Meester

Iven Gudogham

Iven Cudogham, bekend als kinderboekenschrijver en van zijn deelname aan ‘Een huis vol’, wordt de nieuwe columnist voor Juf & Meester Magazine.  Iven schreef ook de tekst van het Kinderboekenweeklied ‘Bij mij thuis’.

Met zijn ervaring als schrijver en vader van zeven kinderen, brengt Iven een uniek perspectief naar zijn columns. De redactie van Juf & Meester Magazine is blij met deze nieuwe samenwerking. “Ivens betrokkenheid bij het onderwijs en zijn ervaring in de entertainment wereld zullen waardevol zijn voor onze lezers”, aldus de hoofdredacteur River de Graaff.

Zijn eerste column zal verschijnen in de najaarseditie van het magazine. Hierin zal Iven zijn belevenissen en ervaringen delen, die ongetwijfeld herkenbaar zullen zijn voor veel van onze lezers.

Binnenkort: Interview op de website

Om hem te introduceren als columnist, zal dit najaar ook een interview met Iven verschijnen op de website van Onderwijs van Morgen. Hierin gaat Iven dieper in op zijn achtergrond, zijn schrijfproces en zijn ervaringen in het onderwijs.

Zorg dat je het nieuwe nummer niet mist

Mis de nieuwe column van Iven Cudogham in Juf & Meester Magazine niet! Abonneer je nu en ontvang het magazine op 21 november gratis op jouw school. Je kunt je eenvoudig abonneren door een account aan te maken voor Onderwijs van Morgen en het vinkje bij Juf & Meester Magazine aan te zetten.

Laatste onderwijsnieuws

Een werkplaats

Dompel je klas onder in  … techniek

Trek je werkhandschoenen aan, zet je veiligheidsbril op en laad de batterijen op: dompel je klas onder in techniek.

Bekijk

Fantasiekaartjes

Met deze fantasiekaartjes verzinnen de kinderen de mafste verhalen.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.