Home » Iven Cudogham nieuwe columnist Juf & Meester

Iven Cudogham nieuwe columnist Juf & Meester

Iven Gudogham

Iven Cudogham, bekend als kinderboekenschrijver en van zijn deelname aan ‘Een huis vol’, wordt de nieuwe columnist voor Juf & Meester Magazine.  Iven schreef ook de tekst van het Kinderboekenweeklied ‘Bij mij thuis’.

Met zijn ervaring als schrijver en vader van zeven kinderen, brengt Iven een uniek perspectief naar zijn columns. De redactie van Juf & Meester Magazine is blij met deze nieuwe samenwerking. “Ivens betrokkenheid bij het onderwijs en zijn ervaring in de entertainment wereld zullen waardevol zijn voor onze lezers”, aldus de hoofdredacteur River de Graaff.

Zijn eerste column zal verschijnen in de najaarseditie van het magazine. Hierin zal Iven zijn belevenissen en ervaringen delen, die ongetwijfeld herkenbaar zullen zijn voor veel van onze lezers.

Binnenkort: Interview op de website

Om hem te introduceren als columnist, zal dit najaar ook een interview met Iven verschijnen op de website van Onderwijs van Morgen. Hierin gaat Iven dieper in op zijn achtergrond, zijn schrijfproces en zijn ervaringen in het onderwijs.

Zorg dat je het nieuwe nummer niet mist

Mis de nieuwe column van Iven Cudogham in Juf & Meester Magazine niet! Abonneer je nu en ontvang het magazine op 21 november gratis op jouw school. Je kunt je eenvoudig abonneren door een account aan te maken voor Onderwijs van Morgen en het vinkje bij Juf & Meester Magazine aan te zetten.

Laatste onderwijsnieuws

Twee kinderen wijzen naar een schilderij

Laat de verf spreken

Een creatieve schrijfopdracht bij een zelfgekozen schilderij.

Bekijk
Praatplaat Motiverend Kindgesprek van IEP

Motiverend kindgesprek

Waarom is het zinvol om het kind te betrekken bij het eigen leerproces? En hoe pak je een motiverend kindgesprek aan?

Bekijk
Studenten achter een laptop

Passende kerndoelen voor álle leerlingen

Onderwijs moet toegankelijk én inhoudelijk relevant zijn voor álle leerlingen, met passende kerndoelen en inhouden. Zo zetten de betrokkenen zich hiervoor in.

Bekijk
Beeld uit de vlog Latino King van Steven Stavast

Boek voor Nederlands: Latino King

Castel heeft geen zin in school. Hij laat zich verleiden drugs te smokkelen vanuit de Dominicaanse Republiek, en dat loopt helemaal verkeerd af.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.