Home » Ik ben hier!

Ik ben hier!

Omslag Ik ben hier!

Ik ben hier!

auteur: Joke van Leeuwen

uitgever: Querido

De vader van Jona werkt in een heel hoog flatgebouw. Op een dag is Jona bij hem op bezoek en valt ze op het dak van de flat in slaap. Als ze wakker wordt, is iedereen verdwenen en de hele stad is overstroomd. Niemand is Jona komen redden! Nu moet ze zelf overleven in die grote, lege flat …

Zo zet je dit boek in in de klas

Dit afwisselende en grappige, maar ook serieuze boek leent zich goed voor gesprekken over overleven en vindingrijk zijn. Daarnaast sluit het aan op actuele gesprekken over klimaatverandering en overstromingsgevaar. Wat moet je doen als je ergens vast komt te zitten? Jona probeert de moed erin te houden en ‘schrijft’ met kantoorartikelen op het dak ‘Ik ben hier!’ Wordt ze gered?

Laatste onderwijsnieuws

Zo vergroot je ouderbetrokkenheid

Betrokken ouders dragen in grote mate bij aan de ontwikkeling van ieder kind. Met deze tips vergroot je de ouderbetrokkenheid.

Bekijk
Een spreker op een diploma-uitreiking

Column: Diploma-uitreiking

Directeur Danny Weeda bespreekt het vaste stramien van de diploma-uitreiking, met alle praatjes die daarin standaard voorkomen.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.