Home » Goed voorbereid op schooljaar 23-24

Goed voorbereid op schooljaar 23-24

Nu de zonnestralen ons verwarmen en de zomervakantie lonkt, gunnen we je een welverdiende rustperiode. Zodat jij kunt ontspannen, nieuwe energie opdoen en genieten van kostbare momenten met familie en vrienden.

Hoewel de zomervakantie een tijd is om te genieten van heerlijke rust, begrijpen we dat je als toegewijde leerkracht altijd bezig bent met het creëren van de best mogelijke leerervaring voor de kinderen. Daarom willen we je jou zo goed mogelijk ondersteunen.

Om zometeen zorgeloos te kunnen ontspannen, kun je nu alvast een stap vooruit zetten en jezelf voorbereiden op het nieuwe schooljaar. Onze website biedt een schat aan nieuwsartikelen en hulpmiddelen die je helpen bij het plannen en ontwikkelen van boeiende lessen. Van jaarplanningen en methodestart-trainingen tot handige tips voor in het klaslokaal, wij hebben deze waardevolle informatie voor je gebundeld.

Dus, terwijl je geniet van de zomerse dagen, kun je een moment nemen om door onze nieuwsartikelen te bladeren en nieuwe ideeën op te doen. Laat je inspireren door de nieuwste trends in het onderwijs en ontdek hoe je de kinderen nog beter kunt ondersteunen en uitdagen.

Wij geloven in de kracht van jouw toewijding en passie voor het onderwijs. Samen kunnen we het nieuwe schooljaar tot een succes maken en de kinderen de best mogelijke educatieve ervaring bieden. Dus ontspan, laad jezelf op en wees klaar om het komende schooljaar met hernieuwde energie te verwelkomen.

Fijne zomervakantie en veel succes met je voorbereidingen!

Alles voor een perfecte start van het schooljaar

Alle handige informatie voor jouw methodes bij elkaar. Zodat jij goed voorbereid van start gaat in het nieuwe schooljaar.

Laatste onderwijsnieuws

Een kind dat vermoeid op zijn bureau ligt met een bordje Help!

Lied van de maand: Ik heb het zo druk!

Even lekker klagen: we hebben het zo druk! Hier vind je een liedtekst, een ingezongen lied, een karaokeversie en tips voor je les.

Bekijk
Een klas vol jongens in een oude jongensschool

Luistertip: De Jongensschool

In de documentaire De jongensschool onderzoekt Jan Maarten Deurvorst zijn herinneringen aan een van de laatste jongensscholen.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.