Home » Fijne Dag van de Leraar!

Fijne Dag van de Leraar!

Mijn lievelingsleraar

Op deze Dag van de Leraar willen we onze waardering voor jou uitspreken. In een constant veranderende wereld ben jij een rots in de branding, een bron van kennis, steun en begeleiding. De impact die jij vandaag op je leerlingen hebt, vormt hun basis voor morgen.

Herinneringen

Iedereen herinnert zich die leraar die indruk heeft gemaakt. Op malmberg.nl/mijnleraar brachten we de mooiste herinneringen samen.

Leerkacht van de maand

Het blijft wat ons betreft niet bij deze ene dag. Elke maand plaatsen we in onze rubriek ‘Leerkracht van de Maand’, een bijzondere juf of meester in de schijnwerpers.

Voor het voortgezet onderwijs en mbo hebben we de ‘Docent van de Maand’ in het leven geroepen waarin aardrijkskunde docent Niek Wittenberg het spits afbijt. In november delen we het inspirerende verhaal van Mart Eekels, docent Nederlands én onze nieuwste columnist voor het voortgezet onderwijs.

Felicitatie van Iven Cudogham

Over columnisten gesproken: je hebt het misschien al gelezen: Iven Cudogham is onze nieuwe columnist voor Juf & Meester Magazine! Ook hij wil jou graag feliciteren met deze mooie en belangrijke dag:

Laatste onderwijsnieuws

Een lachend meisje met een bloem in haar haar

Lied van de maand: Het wordt weer lente

Een stoer rocknummer over de lente! Hieronder vind je een ingezongen lied, een karaokeversie en tips die je kunt gebruiken in je les.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.