Home » Dat mag je óók (al niet meer) zeggen

Dat mag je óók (al niet meer) zeggen

Omslag Dat mag je óók (al niet meer) zeggen

Dat mag je óók (al niet meer) zeggen

auteur: Vivien Waszink

uitgever: Genootschap Onze Taal

We krijgen steeds meer oog voor diversiteit en inclusie, en komen er steeds meer achter hoe belangrijk het is om iedereen te zien en te erkennen. Deze ontwikkeling heeft een direct effect op onze taal.

Omdat lezen loont laat heel veel verschillende groepen aan het woord: kinderen, tieners, studenten, maar ook leerkrachten, beleidsmakers, wetenschappers, schrijvers, bibliotheekmedewerkers. Zij analyseren de oorzaken van de leescrisis en doen suggesties voor oplossingen. Want over het belang van lezen hoeven we niet te twisten. Lezen loont, ook in een wereld vol digitale afleiding.

Laatste onderwijsnieuws

Zo vergroot je ouderbetrokkenheid

Betrokken ouders dragen in grote mate bij aan de ontwikkeling van ieder kind. Met deze tips vergroot je de ouderbetrokkenheid.

Bekijk
Een spreker op een diploma-uitreiking

Column: Diploma-uitreiking

Directeur Danny Weeda bespreekt het vaste stramien van de diploma-uitreiking, met alle praatjes die daarin standaard voorkomen.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.