Home » Bruisende schoolreizen in ‘Bella Italia’ met Diogenes Reizen

Bruisende schoolreizen in ‘Bella Italia’ met Diogenes Reizen

De zomervakantie is weer voorbij en de reisplannen voor het komende schooljaar worden weer gemaakt. Eindelijk kunnen we weer genieten en kan de voorpret van een schoolreis weer beginnen voor leerlingen! 

Graag lichten we Italië als schoolreisbestemming er eens extra uit. U heeft er namelijk een grote keuze uit prachtige bestemmingen en eilanden met eeuwenoud cultureel erfgoed, prachtige natuur en natuurlijk de geweldige Italiaanse keuken. Tel daarbij op het heerlijke Mediterrane klimaat en de gastvrije bevolking en u begrijpt waarom deze bestemming uitermate geschikt is voor een bruisende schoolreis. 

Verrassende programma’s, helemaal naar uw wens samengesteld en verzorgd. Simpelweg de mooiste, bekende en onbekende plekjes ontdekken op Sicilië, Sardinië en in steden als Rome, Florence, Milaan, Venetië en Napels. Wij kennen zowel de traditionele als de nieuwste hotspots van de bestemmingen.

Diogenes Reizen is al 25 jaar de schoolreisspecialist van Nederland, alles is mogelijk en u kunt zowel met kleinere als grote groepen scholieren bij ons terecht. Onze ervaren en creatieve reisspecialisten staan voor u klaar om samen met u de mooiste schoolreizen samen te stellen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons op 088 – 10 30 700 of ga naar www.diogenesreizen.nl. Wij maken graag gratis een volledig vrijblijvende offerte voor u!

Laatste onderwijsnieuws

Zo vergroot je ouderbetrokkenheid

Betrokken ouders dragen in grote mate bij aan de ontwikkeling van ieder kind. Met deze tips vergroot je de ouderbetrokkenheid.

Bekijk
Een spreker op een diploma-uitreiking

Column: Diploma-uitreiking

Directeur Danny Weeda bespreekt het vaste stramien van de diploma-uitreiking, met alle praatjes die daarin standaard voorkomen.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.