Home » Begeleid je leerlingen optimaal op hun weg naar de toekomst

Begeleid je leerlingen optimaal op hun weg naar de toekomst

Advertorial

Binnen het onderwijs up-to-date blijven op het gebied van digitale didactiek en formatief lesgeven én tegelijkertijd je persoonlijk leiderschap verbeteren? Dat kan! Boost je onderwijskundige en individuele ontwikkeling met het gevarieerde aanbod van Onderwijz.

Als onderwijsprofessional doe je elke dag je uiterste best om jongeren zo goed mogelijk voor te bereiden op hun toekomst in een almaar bewegende wereld. Binnen deze veranderingen is het onderwijs een belangrijk anker… maar wel één die moet meebewegen om aansluiting te houden. Voor een onderwijsprofessional is stilstaan dan ook geen optie: jezelf blijven ontwikkelen is leuk én noodzakelijk.  

Blijven ontwikkelen

Uit onderzoek blijkt dat je het beste leert op het moment dat het jou uitkomt en op een manier die jou het beste past. Het aanbod van Onderwijz is daarom ingedeeld in thema’s én leervormen. Een complete opleiding, enkele cursus of een boeiende podcast? Onderwijz biedt voor elk moment een geschikte leervorm.

Met een aanbod van ruim 250 cursussen, 225 audioboeken, 18 podcastseries, 4 nationale kranten en verschillende onderwijsbladen biedt Onderwijz schoolleiders, leraren en onderwijsondersteunend personeel alle mogelijke, actuele en praktisch toepasbare kennis om zich te kunnen blijven ontwikkelen. Van onderwijskundige onderwerpen tot persoonlijke ontwikkeling: alles wat nodig is om het beste uit jezelf te halen, en je leerlingen optimaal te begeleiden op hun eigen weg naar de toekomst.  

Blended learning

‘Blended learning’ is een wens van veel scholen. Onderwijz brengt je in contact met grote namen uit het onderwijsveld; speciaal geselecteerde experts die naast het online aanbod ook fysieke trajecten aanbieden. Op schoolniveau geeft Onderwijz advies op maat over geschikte content en hoe dit in te zetten binnen een bepaald thema, denk aan functioneringsgesprekken, studiedagen, teamvergaderingen of speciale uren.

Zo ziet Edwin Siemons, adjunct-directeur van het Buitenhout College te Almere Onderwijz als volwaardige partner: “Onderwijz biedt ons in digitale vorm voor OP, OOP en management een breed en kwalitatief goed aanbod waardoor er doorlopend geleerd kan worden, onafhankelijk van tijd en plaats. Daarnaast helpt Onderwijz mij om in een groot professionaliseringstraject fysieke workshops en trainingen te realiseren die aansluiten op de vraag van het personeel. Onderwijz beschikt over een groot netwerk van klinkende namen en prachtige aanbieders en onderscheidt zich van andere aanbieders door actuele kennis over het voortgezet onderwijs tot op het niveau van het leslokaal; Onderwijz snapt welke pedagogische en didactische vraagstukken leven en vertaalt dat in een aantrekkelijk aanbod.”  

Elke dag wijzer

Niets is zo dynamisch als een baan in het onderwijs. Het is bij uitstek dé plek waar je het verschil kunt maken, zolang je actueel blijft. Wil jij ook elke dag wijzer worden met Onderwijz? Of wil je je team een ‘wijs’ en waardevol cadeau geven? Voor € 95,- kun je een heel jaar onbeperkt leren, lezen en luisteren.

Maak gebruik van onderstaande gratis cursussen en ervaar of Onderwijz bij jou past.
Begrijpend lezen; sterke basis leggen
Digitale Didactiek
Microsoft Office 365 – Office

Ben je overtuigd? Meld jezelf of je hele school vóór 1 oktober hier aan zodat je gebruik kunt maken van het speciale Onderwijs van Morgen aanbod en krijg twee maanden extra toegang.

Laatste onderwijsnieuws

Een kind dat ligt te lezen in de schoolbibliotheek

Boekentips februari 2024

Verrassende, nieuwe, inspirerende en interessante boeken om mee aan de slag te gaan in de klas.

Bekijk
Twee kinderen steken hun vinger op

Het belang van filmeducatie

Filmleraar van het jaar regio Midden Astrid van der Knaap deelt haar visie op filmeducatie en geeft tips.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.