Home » Podcast: hoe bouw je een band op met je studenten?

Podcast: hoe bouw je een band op met je studenten?

In samenwerking met Tjipcast.nl heeft Malmberg een mooie podcast opgezet met Kirsten Cuppen, leerkracht van het jaar 2022. Kirsten representeert vol trots het Mbo en laat dat aan iedereen weten. Ze oordeelt niet direct, maar luistert eerst en stelt verdiepende vragen. Haar kracht? Verbinden met studenten en vertrouwen naar ze uitstralen.

In deze podcast hoor je hoe je een band kan opbouwen met studenten, wat een ‘goede relatie’ met je studenten dan echt is en hoe je je kan verdiepen in de wereld van de leerlingen.

Wij vinden dat alle leerkrachten en docenten een hele grote dankjewel verdienen. Zij staan dag in, dag uit met enorm veel passie voor de klas. Op malmberg.nl/samen lees je er meer over.

Enthousiast over deze podcast? Volgende week verschijnt er nog één waarbij Juf Joyce vanuit het basisonderwijs haar passie met ons deelt.

Luister naar de podcast met Kirsten Cuppen

Laatste onderwijsnieuws

Een kind dat ligt te lezen in de schoolbibliotheek

Boekentips februari 2024

Verrassende, nieuwe, inspirerende en interessante boeken om mee aan de slag te gaan in de klas.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.