Home » Klassewerkplek OBS De Triolier in Budel

Klassewerkplek OBS De Triolier in Budel

Klassewerkplek is het jaarlijkse onderzoek naar de basisschool waar leerkrachten het meeste werkgeluk ervaren. Die scholen zetten ze in het zonnetje, en ze vertellen wat die scholen zo bijzonder maakt. Zo helpen ze alle leerkrachten in Nederland aan nóg meer werkgeluk!

Kijk mee met OBS De Triolier is een dorpsschool in Budel. Op deze school heerst een groot werkgeluk onder leerkrachten. Zou het te maken hebben met de enthoiaste leiding van Karl Smit? De energieke schoolleider praat met veel waardering over zijn school en zijn team. Samen werken ze hard aan hun ontwikkeling.

We schreven al eerder over Klassewerkplek en wat het precies inhoudt.

 

Laatste onderwijsnieuws

Een kind dat vermoeid op zijn bureau ligt met een bordje Help!

Lied van de maand: Ik heb het zo druk!

Even lekker klagen: we hebben het zo druk! Hier vind je een liedtekst, een ingezongen lied, een karaokeversie en tips voor je les.

Bekijk
Een klas vol jongens in een oude jongensschool

Luistertip: De Jongensschool

In de documentaire De jongensschool onderzoekt Jan Maarten Deurvorst zijn herinneringen aan een van de laatste jongensscholen.

Bekijk
Drie kinderen rennen op blote voeren door het gras

Zomerse zot- en zaligtijd

Ben jij direct in de vakantiestemming of moet je nog even wennen? Met deze tips ben je verzekerd van een zalige zomertijd!

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.