Home » Klassewerkplek OBS De Triolier in Budel

Klassewerkplek OBS De Triolier in Budel

Klassewerkplek is het jaarlijkse onderzoek naar de basisschool waar leerkrachten het meeste werkgeluk ervaren. Die scholen zetten ze in het zonnetje, en ze vertellen wat die scholen zo bijzonder maakt. Zo helpen ze alle leerkrachten in Nederland aan nóg meer werkgeluk!

Kijk mee met OBS De Triolier is een dorpsschool in Budel. Op deze school heerst een groot werkgeluk onder leerkrachten. Zou het te maken hebben met de enthoiaste leiding van Karl Smit? De energieke schoolleider praat met veel waardering over zijn school en zijn team. Samen werken ze hard aan hun ontwikkeling.

We schreven al eerder over Klassewerkplek en wat het precies inhoudt.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste onderwijsnieuws

Studenten achter een laptop

Passende kerndoelen voor álle leerlingen

Onderwijs moet toegankelijk én inhoudelijk relevant zijn voor álle leerlingen, met passende kerndoelen en inhouden. Zo zetten de betrokkenen zich hiervoor in.

Bekijk
Beeld uit de vlog Latino King van Steven Stavast

Boek voor Nederlands: Latino King

Castel heeft geen zin in school. Hij laat zich verleiden drugs te smokkelen vanuit de Dominicaanse Republiek, en dat loopt helemaal verkeerd af.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.