Home » Klassewerkplek OBS De Triolier in Budel

Klassewerkplek OBS De Triolier in Budel

Klassewerkplek is het jaarlijkse onderzoek naar de basisschool waar leerkrachten het meeste werkgeluk ervaren. Die scholen zetten ze in het zonnetje, en ze vertellen wat die scholen zo bijzonder maakt. Zo helpen ze alle leerkrachten in Nederland aan nóg meer werkgeluk!

Kijk mee met OBS De Triolier is een dorpsschool in Budel. Op deze school heerst een groot werkgeluk onder leerkrachten. Zou het te maken hebben met de enthoiaste leiding van Karl Smit? De energieke schoolleider praat met veel waardering over zijn school en zijn team. Samen werken ze hard aan hun ontwikkeling.

We schreven al eerder over Klassewerkplek en wat het precies inhoudt.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste onderwijsnieuws

Actief buitenspelen doe je zo!

Bewegen is goed voor de gezondheid én de ontwikkeling van kinderen. Kinderen zouden minimaal één uur per dag intensief moeten bewegen. Er rust dan ook een belangrijke taak op de schouders van het po en de buitenschoolse opvang: de zorg voor goede buitenspeelmogelijkheden. Gebruik deze tips om buitenspelen te stimuleren. In het kader van de …

Actief buitenspelen doe je zo! Read More »

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.