Home » Infographic: blended learning

Infographic: blended learning

Soms kom je online iets tegen wat je gewoon moet delen met je lezers. Deze infographic van Surf.nl bijvoorbeeld, over de in Nederland meest gebruikte methodieken en tools voor blended learning. Ook de tips en quotes van experts helpen je verder op weg in jouw eigen proces naar blended teaching.

Blended learning: het gebruik van online en offline tools in verschillende fases van het leerproces. Bij blended teaching bied je lesmateriaal aan in een mix van online en offline lesmateriaal. Klinkt makkelijker dan het lijkt, want hoe vind je in het enorme aanbod aan methodes en tools nou de meest geschikte? En hoe kom je in contact met docenten die je al op succesvolle wijze zijn voorgegaan? Dit en meer is inzichtelijk gemaakt in de infographic methodieken & tools voor blended onderwijs.

Meer over blended learning

Ben je al bezig in je klas met het combineren van online en offline elementen? Wil je graag praktische tips? Of wil je er graag meer over weten? We ondersteunen je er graag bij. In deze blended learning special lees je er alles over. Download ook de whitepaper van Malmberg: Blended Teaching. Daarnaast gaf Michel van Ast, trainer en onderwijsadviseur op het gebied van onderwijs en ict, onlangs een OVM-webinar over blended learning. In deze webinar gaat Van Ast in op concrete tips en voorbeelden waarmee je ict op een effectieve en actieve manier leert in te zetten. Je kunt de webinar nu online terugkijken.

Wat zou jij nog wel willen weten over blended learning en teaching? Laat een reactie achter via onderstaand reactieformulier.

Laatste onderwijsnieuws

Een lachend meisje met een bloem in haar haar

Lied van de maand: Het wordt weer lente

Een stoer rocknummer over de lente! Hieronder vind je een ingezongen lied, een karaokeversie en tips die je kunt gebruiken in je les.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.