Po, vo of mbo Basisonderwijs Infographic: blended learning

Infographic: blended learning
I

Soms kom je online iets tegen wat je gewoon moet delen met je lezers. Deze infographic van Surf.nl bijvoorbeeld, over de in Nederland meest gebruikte methodieken en tools voor blended learning. Ook de tips en quotes van experts helpen je verder op weg in jouw eigen proces naar blended teaching.

Blended learning: het gebruik van online en offline tools in verschillende fases van het leerproces. Bij blended teaching bied je lesmateriaal aan in een mix van online en offline lesmateriaal. Klinkt makkelijker dan het lijkt, want hoe vind je in het enorme aanbod aan methodes en tools nou de meest geschikte? En hoe kom je in contact met docenten die je al op succesvolle wijze zijn voorgegaan? Dit en meer is inzichtelijk gemaakt in de infographic methodieken & tools voor blended onderwijs.

Meer over blended learning

Ben je al bezig in je klas met het combineren van online en offline elementen? Wil je graag praktische tips? Of wil je er graag meer over weten? We ondersteunen je er graag bij. In deze blended learning special lees je er alles over. Download ook de whitepaper van Malmberg: Blended Teaching. Daarnaast gaf Michel van Ast, trainer en onderwijsadviseur op het gebied van onderwijs en ict, onlangs een OVM-webinar over blended learning. In deze webinar gaat Van Ast in op concrete tips en voorbeelden waarmee je ict op een effectieve en actieve manier leert in te zetten. Je kunt de webinar nu online terugkijken.

Wat zou jij nog wel willen weten over blended learning en teaching? Laat een reactie achter via onderstaand reactieformulier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier je reactie
Vul hier je naam in

Meer van deze auteur

Gerelateerd

Advertisment

Meest gelezen