Home » In de media: Het vrouwelijk geslachtsorgaan in Biologie voor Jou

In de media: Het vrouwelijk geslachtsorgaan in Biologie voor Jou

Nu bijna alle tweede klassers in het voortgezet onderwijs hebben geleerd dat de clitoris meer is dan ‘dat gevoelige knopje bovenaan de vulva’, is er volop aandacht voor dit onderwerp in de media. De methode Biologie voor Jou  heeft de volledige omschrijving van het vrouwelijk geslachtsorgaan opgenomen in de lesstof en is daarmee baanbrekend omdat het nog niet eerder zo uitgebreid beschreven werd in een lesboek. Bij Malmberg vinden we het belangrijk dat de lesstof actueel is zodat we leerlingen zoveel mogelijk kunnen meenemen in de wereld van vandaag en morgen. We zijn er dan ook trots op dat Biologie voor jou met dit onderwerp in de belangstelling staat:

 

 

Laatste onderwijsnieuws

Een kind dat vermoeid op zijn bureau ligt met een bordje Help!

Lied van de maand: Ik heb het zo druk!

Even lekker klagen: we hebben het zo druk! Hier vind je een liedtekst, een ingezongen lied, een karaokeversie en tips voor je les.

Bekijk
Een klas vol jongens in een oude jongensschool

Luistertip: De Jongensschool

In de documentaire De jongensschool onderzoekt Jan Maarten Deurvorst zijn herinneringen aan een van de laatste jongensscholen.

Bekijk
Drie kinderen rennen op blote voeren door het gras

Zomerse zot- en zaligtijd

Ben jij direct in de vakantiestemming of moet je nog even wennen? Met deze tips ben je verzekerd van een zalige zomertijd!

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.