Thema jongerencultuur Whitepaper: millennials op de werkvloer

Whitepaper: millennials op de werkvloer
W

Millennials stromen momenteel in groten getale in op de werkvloer. Naast dat ze ambitieus zijn en hard willen groeien, nemen ze ook vaak teveel hooi op hun vork en zijn ze snel uitgekeken op hun werk. Tenminste, dat is wat er wordt gezegd. Is dat écht zo? En zo ja: hoe ga je hier als werkgever mee om? 

Om hier meer inzicht in te verschaffen, ontwikkelde Youngworks een whitepaper over jonge starters op de werkvloer. Het goede nieuws is; je kunt hem kosteloos aanvragen. In de whitepaper geeft het communicatie- en onderzoeksbureau handvatten voor goed, aantrekkelijk en eigentijds werkgeverschap. Youngworks: ‘Wat moet je als werkgever weten over millennials om ze goed te begrijpen, begeleiden en stimuleren? Hoe kun je kortom een goede werkgever zijn voor je jonge werknemers?’ Je kunt de whitepaper aanvragen via de website van Youngworks.

Meer van Youngworks

Wil je meer te weten komen over de verschillende generaties? Onlangs schreef Youngworks een overview van de verschillende generaties. Ook dit artikel verscheen eerder op OVM onder de titel Generatie Y, Z en A: een overview van de generaties.

Wat zijn volgens jou essentiële onderdelen van goed werkgeverschap anno 2018? Laat een reactie achter via onderstaand reactieformulier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier je reactie
Vul hier je naam in

Meer van deze auteur

Gerelateerd

Advertisment

Meest gelezen

8x creatieve tips om tafeltjes oefenen

1 x 8= 8, 2 x 8 = 16, 3 x 8 = 24 en ga zo maar verder. Het eindeloos oefenen van tafeltjes...

Top 5 online toets- en quiztools

Wil je de les meer pit geven? Of misschien extra oefeningen bieden? Met digitale toets- en quiztools kan het allemaal. Er zijn er alleen zoveel...

Hoogbegaafde leerlingen: hoe prikkel je hun nieuwsgierigheid?

Bij een hoogbegaafde leerling denken we vaak als eerste dat hij of zij veel intellectuele capaciteiten bezit. Een hoog IQ wordt inderdaad regelmatig geassocieerd...