Home » The Game: ontwerp samen onderwijsinnovatie

The Game: ontwerp samen onderwijsinnovatie

Barst jij van de goede ideeën over gepersonaliseerd leren en begeleiden, haalbare of juist disruptieve innovatie of andere ontwikkelingen die volgens jou het onderwijs van de komende jaren gaan bepalen? Lijkt het je leuk om in een ongedwongen en creatieve omgeving die ideeën uit te werken?  Doe dan mee aan The Game en reserveer een plaats in deze unieke onderwijscompetitie.

In januari 2017 organiseert Onderwijs van Morgen in samenwerking met Malmberg ‘The Game: ontwerp samen onderwijsinnovatie’. Tijdens deze onderwijschallenge werk je, onder begeleiding van experts uit verschillende vakgebieden, aan onderwijsvernieuwing en innovatie. Voor docenten, schoolleiders en andere onderwijsprofessionals uit het voortgezet onderwijs is The Game een unieke gelegenheid om samen vorm te geven aan het onderwijs van morgen.

Dit is The Game:

  • We starten op 16 en 17 januari met 2 workshops: één voor docenten, en een voor schoolleiders. Van alle goede ideeën worden pitches gemaakt.
  • Op 18 januari worden de pitches beoordeeld, mede door een publieksjury.
  • De beste ideeën worden, met ondersteuning van experts op het gebied van interaction design, op vrijdag 20 of zaterdag 21 januari uitgewerkt tijdens een designathon. Een vakjury beoordeelt de ontwerpen en kiest welk ontwerp de OVM-award wint.
  • De OVM-award wordt uitgereikt tijdens de NOT.

Hoe werkt het?
Tijdens The Game werk je in koppels. Je kunt je samen met een collega opgeven, maar individueel is ook mogelijk: OVM zorgt dan voor een goede match. Als je wordt geselecteerd, neem je op 16 of 17 januari deel aan een van de workshops. Deze worden georganiseerd tussen 16:00 en 21:00 uur op een centrale locatie in Nederland. Ben jij verantwoordelijk voor een van de winnende ontwerpen? Dan neem je deel aan de waanzinnige designathon die op 20 of 21 januari wordt georganiseerd.

Aanmelden?
Ben jij de winnaar van het onderwijs van morgen en wil jij jouw plan in samenwerking met professionals naar een hoger niveau tillen? Meld je dan via dit formulier aan en laat ons weten waarom juist jij aan deze wedstrijd moet deelnemen. Aanmelden kan tot en met 6 december; in de daaropvolgende week maakt OVM de deelnemers bekend. Heb je nog vragen? Stuur ons een e-mail en we nemen z.s.m. contact met je op.

Laatste onderwijsnieuws

Een kind dat ligt te lezen in de schoolbibliotheek

Boekentips februari 2024

Verrassende, nieuwe, inspirerende en interessante boeken om mee aan de slag te gaan in de klas.

Bekijk
Twee kinderen steken hun vinger op

Het belang van filmeducatie

Filmleraar van het jaar regio Midden Astrid van der Knaap deelt haar visie op filmeducatie en geeft tips.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.