Home » ‘Onderwijs vernieuwen: samen aan de slag’ tijdens GEU congres

‘Onderwijs vernieuwen: samen aan de slag’ tijdens GEU congres

Op het GEU Congres staat de dialoog over onderwijsvernieuwing met andere scholen en aanbieders van leermiddelen en dienstverlening centraal. Tijdens het congres wordt Design Thinking toegepast om creatief te werken en met elkaar een open dialoog over onderwijsvernieuwing te voeren.

 

Leerlabs en versnellingsvragen

Veel scholen onderzoeken momenteel hoe het leerproces aantrekkelijker, efficiënter en effectiever kan worden vormgegeven. Hoe kan invulling worden gegeven om onderwijs meer te personaliseren? En op welke manier worden de kansen en mogelijkheden van ict daarbij volledig benut?  Op deze dag gaan scholen en aanbieders van leermiddelen samen aan de slag over de thema’s van de leerlabs en versnellingsvragen van de sectorraden. Daarnaast ziet u welke mogelijkheden moderne leermiddelen bieden die vandaag al beschikbaar zijn.

Keynote Joris van Heukelom

Keynote Joris van Heukelom gaat in op innovatietrends en samenwerken binnen het onderwijs. Joris van Heukelom heeft met MakerStreet een richtinggevende positie ingenomen in het domein van digitale transformatie. Binnen het onderwijs heeft MakerStreet een trackrecord in het vertalen van lineaire leermethoden naar digitale adaptieve modules en het begeleiden van de digitale transformatie binnen educatieve uitgeverijen.

Het GEU Congres 2016 is exclusief voor schoolbestuurders, directies en beleidsmakers in het primair en voortgezet onderwijs. Het congres vindt plaats op 18 mei 2016 in de Fokker Terminal in Den Haag.

Laatste onderwijsnieuws

Een werkplaats

Dompel je klas onder in  … techniek

Trek je werkhandschoenen aan, zet je veiligheidsbril op en laad de batterijen op: dompel je klas onder in techniek.

Bekijk

Fantasiekaartjes

Met deze fantasiekaartjes verzinnen de kinderen de mafste verhalen.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.