Po, vo of mbo Basisonderwijs Nieuw: Erasmus Education Lab

Nieuw: Erasmus Education Lab
N

Op dinsdag 13 november opent op de Erasmus Universiteit in Rotterdam het Education Lab: een high-end studio voor online onderwijs. Het lab wordt een ontmoetingsplek voor iedereen die werkt aan onderwijsinnovatie en er zullen regelmatig interessante workshops en inspiratiesessies worden georganiseerd.

Werk jij als docent aan onderwijsinnovatie en wil jij jouw ideeën hierover delen met andere geïnteresseerden? Dan staan alle faciliteiten van het Education Lab vanaf 13 november tot jouw beschikking. Het Education Lab bestaat uit verschillende flexplekken die geschikt zijn voor diverse activiteiten. Ook komt er een tribune voor grotere groepen, bijvoorbeeld voor een interessante inspiratiesessie.

In de studio

Pas echt interessant is de studio-omgeving. Hier vind je een grote opnamestudio waar je bijvoorbeeld kennisclips, MOOCs of complete webcasts kunt opnemen – al dan niet onder het toeziend oog van publiek. Ook zijn er twee kleinere studioruimtes waar je zelfstandig items kunt opnemen. En ja, je wilt natuurlijk ook een beetje fraai voor de dag komen, dus er is zelfs gedacht aan een visagieruimte. Hoe professioneel?

Bekijk voor meer informatie onderstaande video en hou de website van Education Lab in de gaten voor alle mogelijkheden en ontwikkelingen:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier je reactie
Vul hier je naam in

Meer van deze auteur

Gerelateerd

Advertisment

Meest gelezen

8x creatieve tips om tafeltjes oefenen

1 x 8= 8, 2 x 8 = 16, 3 x 8 = 24 en ga zo maar verder. Het eindeloos oefenen van tafeltjes...

Top 5 online toets- en quiztools

Wil je de les meer pit geven? Of misschien extra oefeningen bieden? Met digitale toets- en quiztools kan het allemaal. Er zijn er alleen zoveel...

Hoogbegaafde leerlingen: hoe prikkel je hun nieuwsgierigheid?

Bij een hoogbegaafde leerling denken we vaak als eerste dat hij of zij veel intellectuele capaciteiten bezit. Een hoog IQ wordt inderdaad regelmatig geassocieerd...