Home » Neem deel aan de expertgroep ‘Frans met Passie’

Neem deel aan de expertgroep ‘Frans met Passie’

Op woensdag 4 juni organiseert Malmberg een expertgroep ‘Frans met passie’. Geeft u het vak Frans en heeft u ideeën over de ideale inrichting van de lessen Frans? Meld u dan aan voor deze expertgroep.

De bijeenkomst zal plaatsvinden van 16.30 tot 19.30 uur in het gebouw van Malmberg, gelegen op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station in ‘s-Hertogenbosch. Samen met u gaan we op zoek naar antwoorden op vragen als: Wanneer ervaart u uw les als geslaagd en succesvol? Welke ingrediënten moet zo’n les hebben? En: wat wil u dat een leerling meeneemt uit uw verhaal?

Inspireren
Onder het genot van een hapje en drankje willen we deze vragen met u onderzoeken. Met ieders actieve bijdrage verwachten we dat u ons en elkaar weet te inspireren. Als dank voor uw inbreng en tijd ontvangt u van Malmberg – naast een reiskostenvergoeding – een financiële beloning.

Om volop ruimte te geven aan uw bijdrage is het aantal plaatsen beperkt. Wilt u deelnemen? Stuur dan een e-mail naar jeroen.vreugdenhil@malmberg.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste onderwijsnieuws

Een jongen die boeken uit een boekenkast pakt

Boekentips september 2023

Verrassende, nieuwe, inspirerende en interessante boeken om mee aan de slag te gaan in de klas.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.