Po, vo of mbo Basisonderwijs Nationale Onderwijsweek: zet je collega’s in het zonnetje

Nationale Onderwijsweek: zet je collega’s in het zonnetje
N

Deze week is het de Nationale Onderwijsweek 2019: een feestelijke week waarin de kracht van het onderwijs en van jou als leerkracht of docent centraal staan. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. In Nederland sluit de week op 5 oktober feestelijk af met De Dag van de Leraar. Je collega’s eren? Pas dan nu je profielfoto op Facebook aan.

Over de hele wereld worden leraren in het zonnetje gezet. Geheel terecht, want er is geen krachtig en prachtig onderwijs zonder het gidswerk van de leerkracht of docent. Jullie zijn de helden die onze leerlingen een kansrijke toekomst geven. We weten hoe hard je werkt en hoe belangrijk je bent voor de toekomst van kinderen. Dat is een bijdrage waar je enorm trots op mag zijn.

Festiviteiten

De Nationale Onderwijsweek 2019 is van en voor heel Nederland. Ieder jaar staat de eerste week van oktober in het teken van de kracht van het onderwijs. De Internationale Dag van de Leraar, de Nacht van de Leraar en de prijsuitreikingen Nationale Onderwijstalent 2019 en Filmleraar van het Jaar 2019 zijn slechts enkele voorbeelden van de onderwijsevents die gedurende deze week plaatsvinden. Bezoek voor meer informatie de website van de Nationale Onderwijsweek.

Zet nu je collega’s in het zonnetje

En die trots, die staat deze week centraal. Malmberg wil daar een steentje aan bijdragen door middel van een speciaal tijdelijk Facebook-frame, waarmee je zichtbaar maakt dat je deelt in die trots! Het kost slecht één minuut om je profielfoto aan te passen. Zo gepiept! Tag vervolgens alle collega’s waar je trots op bent – dat is en blijft toch een fijne, welkome opsteker voor iedereen. We zijn trots op je!

Hoe ben jij deze week in het zonnetje gezet? Of zet jij je collega’s nog op een bijzondere manier in de spotlight? Laat een reactie achter via onderstaand reactieformulier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier je reactie
Vul hier je naam in

Meer van deze auteur

Gerelateerd

Advertisment

Meest gelezen

Top 5 online toets- en quiztools

Wil je de les meer pit geven? Of misschien extra oefeningen bieden? Met digitale toets- en quiztools kan het allemaal. Er zijn er alleen zoveel...

Schoolleider: geef ruimte en vertrouw op je leraren

Schoolleiders Berenike Vossebeld, Angèl Chen, Mirjam van Ree en Manja Lubberhuizen deden allemaal om een andere reden mee met het onderzoek van Klassewerkplek. Hun...

Zo sluit je het schooljaar goed af

De zomervakantie staat voor de deur en daarmee komt er een einde aan het schooljaar. De meeste leerlingen én docenten kunnen niet wachten om...