Home » Juf & Meester Magazine is vernieuwd
Tags

Juf & Meester Magazine is vernieuwd

cover Juf & Meester Magazine

Yes! Juf & Meester magazine is er weer. Het magazine heeft een make-over gehad maar voelt toch vertrouwd.

Net als bij de website hebben we ernaar gestreefd om jouw leeservaring zo prettig en inspirerend mogelijk te maken. In het moderne frisse ontwerp komt de inhoud nog beter tot zijn recht. En nieuwe illustraties laten de tips en het gedicht nog meer spreken. Op de cover blijft natuurlijk een leerkracht stralen, dat houden we zo. (Geef je op!)

Maar het gaat natuurlijk niet alleen om het uiterlijk. We hebben ook de inhoud onder de loep genomen. Veel vertrouwde rubrieken zijn gebleven, enkele zijn opgefrist, sommige gesneuveld maar daar zijn fraaie voor teruggekomen. Bijvoorbeeld de hulprubriek waar we ingaan op een lezersvraag. Zowel leerkrachten als een expert geven antwoord. En we pluizen de vraag van een kind uit. Dit keer gaan we in op schermtijd en waarom je veel moet buitenspelen. Wist je bijvoorbeeld dat je na elke 20 minuten (scherm)leestijd even 20 seconden in de verte moet kijken om je ogen in conditie te houden? Vul dat aan met 2 uur per dag buiten zijn. En dat geldt niet alleen voor kinderen. Als je klaar bent met lezen in het magazine, ga er dan lekker op uit. We hopen dat je de inspiratie meeneemt je dag in.

Geniet van je nieuwe Juf & Meester Magazine!

Op deze pagina vind je downloads zoals de kaartjes, de poster en andere extra’s bij het magazine.

Win je eigen Juf & Meester hoodie

Om de make-over van het magzine te vieren, verloten we een kleine make-over onder onze abonnees! Een mooie trui met daarop ‘juf’ of ‘meester’ en je naam. Daarmee sta je nóg stralender voor de klas.

Neem een gratis abonnement

Heb jij nog geen abonnement? Maak dan een account aan en vink aan dat je het magazine wilt ontvangen. Je ontvangt Juf & Meester Magazine dan 2x per jaar bij jou op school. Helemaal gratis!

Laatste onderwijsnieuws

Actief buitenspelen doe je zo!

Bewegen is goed voor de gezondheid én de ontwikkeling van kinderen. Kinderen zouden minimaal één uur per dag intensief moeten bewegen. Er rust dan ook een belangrijke taak op de schouders van het po en de buitenschoolse opvang: de zorg voor goede buitenspeelmogelijkheden. Gebruik deze tips om buitenspelen te stimuleren. In het kader van de …

Actief buitenspelen doe je zo! Read More »

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.