Home » Juf & Meester Magazine is vernieuwd
Tags

Juf & Meester Magazine is vernieuwd

cover Juf & Meester Magazine

Yes! Juf & Meester magazine is er weer. Het magazine heeft een make-over gehad maar voelt toch vertrouwd.

Net als bij de website hebben we ernaar gestreefd om jouw leeservaring zo prettig en inspirerend mogelijk te maken. In het moderne frisse ontwerp komt de inhoud nog beter tot zijn recht. En nieuwe illustraties laten de tips en het gedicht nog meer spreken. Op de cover blijft natuurlijk een leerkracht stralen, dat houden we zo. (Geef je op!)

Maar het gaat natuurlijk niet alleen om het uiterlijk. We hebben ook de inhoud onder de loep genomen. Veel vertrouwde rubrieken zijn gebleven, enkele zijn opgefrist, sommige gesneuveld maar daar zijn fraaie voor teruggekomen. Bijvoorbeeld de hulprubriek waar we ingaan op een lezersvraag. Zowel leerkrachten als een expert geven antwoord. En we pluizen de vraag van een kind uit. Dit keer gaan we in op schermtijd en waarom je veel moet buitenspelen. Wist je bijvoorbeeld dat je na elke 20 minuten (scherm)leestijd even 20 seconden in de verte moet kijken om je ogen in conditie te houden? Vul dat aan met 2 uur per dag buiten zijn. En dat geldt niet alleen voor kinderen. Als je klaar bent met lezen in het magazine, ga er dan lekker op uit. We hopen dat je de inspiratie meeneemt je dag in.

Geniet van je nieuwe Juf & Meester Magazine!

Op deze pagina vind je downloads zoals de kaartjes, de poster en andere extra’s bij het magazine.

Win je eigen Juf & Meester hoodie

Om de make-over van het magzine te vieren, verloten we een kleine make-over onder onze abonnees! Een mooie trui met daarop ‘juf’ of ‘meester’ en je naam. Daarmee sta je nóg stralender voor de klas.

Neem een gratis abonnement

Heb jij nog geen abonnement? Maak dan een account aan en vink aan dat je het magazine wilt ontvangen. Je ontvangt Juf & Meester Magazine dan 2x per jaar bij jou op school. Helemaal gratis!

Laatste onderwijsnieuws

Een kind dat vermoeid op zijn bureau ligt met een bordje Help!

Lied van de maand: Ik heb het zo druk!

Even lekker klagen: we hebben het zo druk! Hier vind je een liedtekst, een ingezongen lied, een karaokeversie en tips voor je les.

Bekijk
Een klas vol jongens in een oude jongensschool

Luistertip: De Jongensschool

In de documentaire De jongensschool onderzoekt Jan Maarten Deurvorst zijn herinneringen aan een van de laatste jongensscholen.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.