Home » IPON 2020, ben jij er ook bij?

IPON 2020, ben jij er ook bij?

Nog minder dan een week en dan start IPON 2020 in Jaarbeurs Utrecht op 5 & 6 februari, dé onderwijsinnovatie & ICT vakbeurs. Ook deze 10de editie zijn er weer vele nieuwe en innovatieve initiatieven op het gebied van onderwijsinnovatie & professionalisering.

IPON is al vele jaren de informatie- en inspiratiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is en bij de les wil blijven op gebied van onderwijsinnovatie en ICT-toepassingen en -diensten. Het doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren.

Sprekers

Dit jaar zijn er meer dan 140 sessies gegeven door +130 sprekers verdeeld over 2 dagen. Zo komen dit jaar Meldrid Ibrahim (de winnares van de Educatieve Parel 2019), Dean Stokes uit Engeland (Education Adoption Lead EMEA @ Google), Grainne Rietveld (Hoofd Google for Education Noord Europa), Riku Alkio uit Finland (Directeur Seppo), kennisadviseurs van Kennisnet en nog veel meer. Bekijk nu voor het sprekersoverzicht.

Programma

In het IPON programma komen tijdens de kennissessies de meest diverse, interessante onderwerpen naar voren. Bijvoorbeeld hoe je gepersonaliseerd leren kan introduceren met gamification (aan de hand van praktijkvoorbeelden). Hoe je de sleur van de dag kan ontkomen met Virtual Reality in de klas. Of hoe je informatiebeveiliging en privacy makkelijk schoolbreed kan regelen. Bekijk hier alle sessies.

Exposanten

Op de beursvloer zijn 130+ organisaties aanwezig die je graag de nieuwste, grensverleggende producten en diensten willen tonen. De hoofdsponsor van IPON 2020 is HP en de Co-sponsoren: de Rolf Groep, Prowise en The Rent Company. Andere exposanten die je tegenkomt op IPON zijn o.a. Kennisnet, Iddink Group, Heutink, Dell, Acer en It’s Learning. Zie hier de volledige exposantenlijst.

Bezoek de beurs

Schrijf je nu gratis in net zoals 7.000 andere onderwijsprofessionals en professionaliseer op het gebied van onderwijsinnovatie & ICT. Daarnaast geeft een bezoek aan IPON 2020 recht op een Certificaat voor professionalisering en onderwijs beroepsbekwaamheid.

Ga jij ook naar IPON? Laat via onderstaand reactieformulier weten waar jij meer over wil weten!

Laatste onderwijsnieuws

Twee kinderen steken hun vinger op

Het belang van filmeducatie

Filmleraar van het jaar regio Midden Astrid van der Knaap deelt haar visie op filmeducatie en geeft tips.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.