Po, vo of mbo Basisonderwijs Heb jij deze bijzondere wervingscampagne al gezien?

Heb jij deze bijzondere wervingscampagne al gezien?
H

Noord gestoord? Echt niet! Voor pas afgestudeerde leerkrachten is het een waar walhalla en is de kans groot dat je er de liefde van je leven tegen het lijf loopt! Tenminste, als we het Amsterdamse schoolbestuur Innoord moeten geloven. Met een bijzondere wervingscampagne in de Volkskrant zet het bestuur scholen in Amsterdam-Noord op de kaart.

Het lerarentekort nijpend, al helemaal nu veel scholen het schooljaar afsluiten met een of meerdere openstaande vacatures. Om dit tot een minimum te bereiken én tegelijkertijd leerkrachten van topniveau aan te trekken, startte het Amsterdamse schoolbestuur Innoord een wel heel spraakmakende wervingscampagne. Naast een paginagrote advertentie waarin ze alle pluspunten van Amsterdam-Noord voor je op een rij zetten, krijg je als je tekent bij Innoord een jaar onbetaald verlof in je schoot geworpen:

‘Wij begrijpen als geen ander dat je als beginnende leerkracht óók nog verder wilt kijken. Wat er in de wereld te koop is. En dat vinden we alleen maar gezond. Dus: die wereldreis… daar hoef je bij ons niet op te wachten tot je pensioen. Je leeft namelijk nu en niet later. Vandaar: als je bij ons een jaar gewerkt hebt, laten we je met alle liefde ook weer gaan. De wijde wereld in. Of wat jij wilt, in dat jaar. We weten namelijk zeker dat je toch wel weer terugkomt – met een hoop extra bagage waar wij ook weer iets aan hebben. Helemaal prima dus’, aldus Innoord.

Part of the deal

Ook extra reiskosten bovenop de Cao-regeling, aanvullend partnerverlof en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering zijn part of the deal. Geïnteresseerd? Surf naar Dewerkplekvanjeleven.nl voor alle openstaande vacatures. En draai je iemand met succes aan voor een baan? Dan eet je een maand lang gratis in Amsterdam-Noord. Volg het bijzondere initiatief op Instagram via @innoord.

Wat zijn voor jou de belangrijkste onderhandelingspunten als het aankomt op een nieuwe baan in het onderwijs? Laat een reactie achter via onderstaand reactieformulier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier je reactie
Vul hier je naam in

Meer van deze auteur

Gerelateerd

Advertisment

Meest gelezen

8x creatieve tips om tafeltjes oefenen

1 x 8= 8, 2 x 8 = 16, 3 x 8 = 24 en ga zo maar verder. Het eindeloos oefenen van tafeltjes...

Top 5 online toets- en quiztools

Wil je de les meer pit geven? Of misschien extra oefeningen bieden? Met digitale toets- en quiztools kan het allemaal. Er zijn er alleen zoveel...

Hoogbegaafde leerlingen: hoe prikkel je hun nieuwsgierigheid?

Bij een hoogbegaafde leerling denken we vaak als eerste dat hij of zij veel intellectuele capaciteiten bezit. Een hoog IQ wordt inderdaad regelmatig geassocieerd...