Doen: webinar blended learning!

6

In samenwerking met Malmberg organiseert Onderwijs van Morgen op donderdag 28 maart een exclusief webinar over blended leren door niemand minder dan Michel van Ast: expert op het gebied van onderwijs en ICT. Wil jij door hem geïnspireerd worden en praktische tips krijgen om blended les te geven? Schrijf je dan nu in voor het gratis webinar.

Michel van Ast is expert op het gebied van onderwijs en ICT. Hij geeft lezingen en begeleidt docenten om technologie in te zetten binnen hun eigen onderwijs. Daarnaast is Van Ast auteur van Kleppen dicht en Kleppen open: twee praktische boeken over dit onderwerp. Tijdens zijn webinar neemt hij je stap voor stap en op concrete wijze mee in de boeiende wereld van het blended leren. Bekijk nu meer informatie en het inschrijfformulier.

Het webinar is inmiddels al gegeven. In het webinar gaf Michel van Ast concrete tips en voorbeelden geeft om ict op een effectieve en actieve manier in te zetten. Je kunt het webinar nu online terugkijken.

Wil je meer te weten komen over blended leren en lesgeven? In de OVM-special Blended learning bundelen we alle recente en relevante artikelen binnen dit thema.

6 REACTIES

  1. Hallo Benno,

    Leuk dat je wil deelnemen! Graag even je aanmelding via het inschrijfformulier laten verlopen, dan ontvang je alle informatie via e-mail.

    Tot 28 maart!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here