Home » Gepersonaliseerd wiskunde leren

Gepersonaliseerd wiskunde leren

Math4All en Malmberg zijn een samenwerking aangegaan om te komen tot een nieuwe wiskundemethode voor het voortgezet onderwijs. De nieuwe methode combineert de bewezen open content van Math4all met de uitgeefexpertise van Malmberg. De eerste stap in de samenwerking is het open lesmateriaal van Math4all te verrijken tot een volwaardige methode waarmee je praktisch in en buiten de klas kunt werken.

 

 

 

De samenwerking
Johan Gademan, voorzitter Math4all: “We hebben ons tien jaar geleden als doel gesteld om goed en aantrekkelijk educatief materiaal te ontwikkelen. Door de samenwerking met Malmberg kunnen we nu sneller slagen maken om ons doel te bereiken en dit voor een brede groep toegankelijk te maken.” Jan van Miert, uitgeefmanager VO: “Ons doel is een digitale omgeving te creëren waar leerlingen meer doelgericht en met plezier bezig zijn met wiskunde. Samen met Math4all zijn we in staat dit doel te realiseren.”

 

Expertise van docenten onmisbaar
Het uitgangspunt voor de ontwikkeling is een digitale omgeving die enerzijds de wiskundedocent helpt gemakkelijker in te spelen op verschillen tussen de leerlingen en anderzijds leerlingen stimuleert en motiveert in hun werk. Het ontwikkelen van digitaal wiskundeonderwijs is een proces waarin de inbreng van docenten en leerlingen onmisbaar is. Daarom raken wij graag in gesprek met docenten om ideeën uit te wisselen en lesmaterialen te beoordelen of te testen. Doe mee en draag op die manier bij om het wiskundeonderwijs aantrekkelijker en effectiever te maken. Een unieke kans om invloed uit te oefenen op het wiskundeonderwijs van morgen.

Interesse?
Docenten en scholen die geïnteresseerd zijn om met ons mee te denken, nodigen we van harte uit op www.math4all.nl/projectxy voor meer informatie.

Laatste onderwijsnieuws

Een werkplaats

Dompel je klas onder in  … techniek

Trek je werkhandschoenen aan, zet je veiligheidsbril op en laad de batterijen op: dompel je klas onder in techniek.

Bekijk

Fantasiekaartjes

Met deze fantasiekaartjes verzinnen de kinderen de mafste verhalen.

Bekijk

Onbeperkt toegang
met je OvM account

Met het OvM account krijg je als onderwijsprofessional toegang tot meer artikelen en regel je welke informatie je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Juf & Meester.